MSI Center kurulma hatası

Wplayer

Hectopat
Yer
New York, USA
Merhaba ben bilgisayarıma MSI Center inidrip kurmuştum ve sorunsuz çalışıyordu birkaç gün sonra girdiğimde ise açılmadı ve bende silip tekrar Microsoft Store üzerinden yeniden indirdim. Kurulma aşamasındaki ekran ekteki gibi.

1677520952151.png

Bu aşamada en aşağıya sürükleyip kutucuğu kabul ediyorum ve Tamam'a basıyorum.

1677520994476.png

Sonra bu kurulum ekranı karşıma çıkıyor. Biraz doluyor ve sonra karşıma bu alttaki hata geliyor.

1677521097368.png

Dediği gibi yeniden başlatıyorum ve üstteki onayı vermemi istiyor (şartlar) fakat ben evet kutucuğuna basmama rağmen. Yeniden başlatıyorum ve yine kuruyorum ve yine yükleme ekranı çıktıktan birkaç saniye sonra yine bu çıkış ekranı geliyor. Yönetici olarak da çalıştırdım. Ama yine aynı. Sorunu nedir bu yazılımı gerçekten kurmak istiyorum ve bu saçma hatayı internete arattığımda hiçbir kaynakta çıkmıyor. Yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dragon Center indirebilirsiniz. Ekipmanlarınızın RGB ışıklandırmalarını vs. Dragon Center üzerinden de yönetebilirsiniz.

Hocam o yazılım sıkıntılı diyorlar sıkıntı yok yine de ama Center'daki Gaming mod vs işleri Dragon Center'den da yönetebilir miyim bu MSI Center'daki özellikler de mevcut mu Dragon Center'da?

Hocam o yazılım sıkıntılı diyorlar sıkıntı yok yine de ama Center'daki Gaming mod vs işleri Dragon Center'den da yönetebilir miyim bu MSI Center'daki özellikler de mevcut mu Dragon Center'da?
Ne olarak sıkıntılı diyorlar? Gaming mod ayarları mevcut, Dragon Center daha detaylı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı