Ayberk6709
Hectopat
Arkadaşlar Hepsiburada'da 290 TL. Sizce bu fiyata alınır mı? Sanırım ilk RAM slotunu alıyor, öyle mi ?
Acar bey onun için MSI fanları yukarı kaldırmaya izin veriyor. Yani RAM konusunda sıkıntı olmayacaktır.Alınabilir. 1 RAM slotu kaplıyor demek yanlış olur ancak kaplayabilir. İşlemci ile RAM slotu arası geniş olan bir anakarta sahipseniz kaplamaz tabii. Anakart ve kasanızın modeli nedir?
Fiyatı 290 tl değil indirim vardı da ben mi kaçırdım aynısından ben de alacağım.Arkadaşlar Hepsiburada'da 290 TL. Sizce bu fiyata alınır mı? Sanırım ilk RAM slotunu alıyor, öyle mi ?
Pardon ürün İtopya 'da. Az bir zamanı kalmıştır,acele edin. WTCN'ye özel bir indirim. 7.50 tl de kargo var. Yaklaşık 300 tl'ye geliyor.Fiyatı 290 tl değil indirim vardı da ben mi kaçırdım aynısından ben de alacağım.
Teşekkürler [emoji2]Pardon ürün İtopya 'da. Az bir zamanı kalmıştır,acele edin. WTCN'ye özel bir indirim. 7.50 tl de kargo var. Yaklaşık 300 tl'ye geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.