MSI Core FROZR L mi, sıvı soğutma mı?

• Konuyu başlatan dwking
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 4.057

dwking

Hectopat
Makaleler
1
Kafama kaç gündür takılan bir konu var size danışmak istedim. MSI Core Frozr L kafama takıldı 350 400 arası max limitim var. İlk başta baya bir sıvı soğutmaları inceledim baktım ucuzu var pahalısı var. Sonra en son MSI Core Frozr takıldı sizce alınır mı yoksa gidip başka bir sıvı soğutma mı alsam? Önerileriniz nelerdir?
Sistem özelikleri;
  • 3570K
  • GA-Z77-DS3H (rev. 1.1)
  • 1050 Ti Zotac 4 GB
  • 16 GB RAM
  • 750 W Power

Overclock yapma gibi düşüncem az da olsa var, aşırı bir şey değil. 3.80'den max 4'e çekebilirim. Yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkür ederim.

Kafama kaç gündür takılan bir konu var size danışmak istedim. MSI Core Frozr L kafama takıldı 350 400 arası max limitim var. İlk başta baya bir sıvı soğutmaları inceledim baktım ucuzu var pahalısı var. Sonra en son MSI Core Frozr takıldı sizce alınır mı yoksa gidip başka bir sıvı soğutma mı alsam? Önerileriniz nelerdir?
Sistem özelikleri;
  • 3570K
  • GA-Z77-DS3H (rev. 1.1)
  • 1050 Ti Zotac 4 GB
  • 16 GB RAM
  • 750 W Power
Overclock yapma gibi düşüncem az da olsa var, aşırı bir şey değil. 3.80'den max 4'e çekebilirim. Yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkür ederim.
O bütçede alınabilecek sıvı soğutucular çok performanslı olmuyor o sebepten Core Frozr L yi tercih ederdim başarılı bir hava soğutucu kurulumu basit ve kaliteli kasanız da önemli soğutucu ufak bir soğutucu değil bilginiz olsun ölçülerini ve kasanızın ölçülerine iyi bakın elinize geldikten sonra değiştirmek zorunda kalmayın.

Giriş seviye sıvı soğutmaların gücüne hava soğutmalar yetişebiliyor. Bu fiyat aralığında hava soğutma almak daha mantıklı bence ayrıca sıvı soğutmaların kısa ömürleri vardır birkaç sene sonra tökezliyebilir. Kasan içinde uygunsa hava soğutma öneririm.

Şunu unutma kaliteli bir sıvı soğutma alamıyorsan kaliteli hava soğutma al ucuz sıvı soğutmaya pek güvenmemeni tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı