MSI Core Frozr S fan eklemesi yapmak

Ahmet AA

Hectopat
Merhaba, MSI Core Frozr S işlemci soğutucusu aldım. Tek fanlı modeli ve buna 2. fan olarak herhangi bir 120 mm olan fanı ekleyebilir miyim?

İçinden 2. fan için aparatları çıkıyor ama benim bu konularda pek bilgim yok. Hangi kabloyu hangisine bağlamam gerekir? Ne yapmam gerekir?

Mutlaka forumda bu soğutucuya 2. fanı ekleyen vardır, yardım ederseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dönüş ve hava akımının dengeli olması adına, öndeki fanın aynısını koymak zorundasınız. MSI Torx fan arayacaksınız. 2. fanı, aradan çıkan aparat ile birleştirip, bağlantı kabloları dahil, CPU fan soketine o aparatı takacaksınız.

Sitesinden iki fanlı modelin kullanım kılavuzunu indirin. Orda girişlere göre nasıl yakılacağı montajı yazar. Böylece anlayabilirsiniz belki olup olmayacağını elinizdeki fanın. Muhtemelen olur bence.

Teşekkür ederim yorumlariniz için, torx fan alacağım o halde bağlantı noktalarını da xl modelindeki kurulum klavuzunda ki gibi deneyeceğim ama kablolamalar hakkinda pek bilgim yok ilave çoklayıcı veya bağlantı yapma gibi özelliklerim yok. Sizce kendinden 2. Fan için bağlantı kablosu noktası varımdır?

Araştıralım.
Anakartınız hangi marka/model?
Ekran Resmi 2020-05-13 13.50.38.png

Beşinci maddede yazıyor ikinci fan için klipsleri varmış zaten sizin kutunuzda. İttir-çek şeklinde takıp kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:
Araştıralım.
Anakartınız hangi marka/model?
Eki Görüntüle 561128
Beşinci maddede yazıyor ikinci fan için klipsleri varmış zaten sizin kutunuzda. İttir-çek şeklinde takıp kullanabilirsiniz.

Bu anakartı kullaniyorum , daha önce pc ile alakalı hiçbir seyi takip sökmedim ve yarin sistem elime ulaşacak islemci soğutucusunu ayrı göndericeklermiş anakart zarar görmesin diye internetten izleyip te takabilir miyim sizce basitmidir ?

Bende var ancak eklemedim çok fark eder mi ?

Bu anakartı kullaniyorum , daha önce pc ile alakalı hiçbir seyi takip sökmedim ve yarin sistem elime ulaşacak islemci soğutucusunu ayrı göndericeklermiş anakart zarar görmesin diye internetten izleyip te takabilir miyim sizce basitmidir ?

Hocam sogutucudan memnun musunuz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı