MSI Core Frozr S vs AMD Wraith Prism

BarbarosYANIK

Megapat
Daha fazla  
Herkese merhaba. MSI Core Frozr S modeli ve Wraith Prism arasında kaldım. ikisinin kıyaslandığı herhangi bir test de bulamadım. Ve indirimde şu an 299 TL'ye Wraith Prism var. Core Frozr da 350-400 aralığında. Bu fiyat aralığında daha iyi bir soğutma sunabilen bir soğutucu öneriniz var mıdır? Kullanan veya kullanmış kişilerden de öneri ve görüşlerini beklemekteyim. Anakart B450M-A PRO Max. İşlemci Ryzen 3 3300X

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben WP1266 kullanıyorum. 6 bakır borusu ve yanlış bilmiyorsam 12'nin anlamı da 12mm olmalarıydı. İkinci bir fanı takarsan diye ek aparat gelmekte. Ben kasamda bulunan 41 TL'lik pek de iyi olmayan Rampage fanı taktım. Memnun muyum? Memnunum. 1,475-1,4xx çeken bir işlemciyi bence gayet güzel idare ediyor. Bu sistem bir Intel olsa, yüksek frekanslar için 1.060V çekse bir hayli daha iyi olurdu tabii... Kasana uyup uymadığına dikkat et, ben kasa kapağımı zorlayarak kapattım.

Ben WP1266 kullanıyorum. 6 bakır borusu ve yanlış bilmiyorsam 12'nin anlamı da 12mm olmalarıydı. İkinci bir fanı takarsan diye ek aparat gelmekte. Ben kasamda bulunan 41 TL'lik pek de iyi olmayan Rampage fanı taktım. Memnun muyum? Memnunum. 1,475-1,4xx çeken bir işlemciyi bence gayet güzel idare ediyor. Bu sistem bir Intel olsa, yüksek frekanslar için 1.060V çekse bir hayli daha iyi olurdu tabii... Kasana uyup uymadığına dikkat et, ben kasa kapağımı zorlayarak kapattım.
Kasaya sığıyor problem yok, sadece kararsızım... Windpower nasıl? Memnun musun 1266'dan?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı