MSI Core Frozr XL RGB LED yanmıyor

Daha fazla  
Herkese merhaba. 2 gün önce temin ettiğim soğutucum MSI Core Frozr XL ı sistemime montajladım.
Fan kablolarını taktım ve ardından RGB kablosunu (12v RGB header)kısmına taktım. Başta cızırtı geldi
RGB tam yanmadı ve LED'leri anlık sürekli gitti geldi. Sonradan jUSB bölümüne taktım ancak yine RGB yanmıyor.
Ne yapmam gerekiyor, kabloyu nereye takmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

Kabloyu yakmış olma ihtimalin var. Çünkü o kablo USB 2.0 headerına bağlanması gereken bir kablo ve yazdığın kadarıyla 12V RGB portuna takmaya çalışmışsın.

Screenshot_2022-04-24-01-29-50-819_com.google.android.youtube.jpg

Ama 12V girişine tekrar bağladığımda LED'ler yine yanıyor ancak tam değil tabi.
USB 2.0 portuna bağlayıp MSI Center'ı açıp Mystic Light sekmesinden kontrol eder misin? Core Frozr XL'yi tanıyor mu?

USB 2.0 portuna bağlayıp MSI Center'ı açıp Mystic Light sekmesinden kontrol eder misin? Core Frozr XL'yi tanıyor mu?

Hocam MSI Center'ı yükledim. Core Frozr gözükmüyor hem de diğer özelliklerde gözükmüyor Mystic Light gibi. Peki kabloyu yaktıysam bile düzeltme imkanım var mıdır?

Ayrıca takmaya çalıştığım yuva burası doğru mudur?

Dosya Ekleri

• _20220424_034100.JPG
    _20220424_034100.JPG
    352 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı