sapphireable
Hectopat
Daha fazla
Merhabalar.
Dual Boot UEFI Windows 8.1 ve Mavericks 10.9.2 Rehberi videonuzu baştan sona tekrar tekrar izledim fakat üstesinden gelemediğim bir nokta var. (Bu arada kurmaya çalıştığım versiyon Mavericks 10.9.5) Başlangıç ekranında USB'den boot ettikten sonra Clover ayarlarından Inject Intel seçeneğini kaldırıyorum ve sonra Boot Mac OS X from OS X Install USB seçeneğini seçtikten sonra ekranda ardı ardına yıldızlar (*) ve artılar (+) çıktıktan sonra yazıların aktığı ekrana geçmiyor. O andan sonra direkt olarak Windows açılıyor. Bu kısmı nasıl atlatacağım?
Sistemim
MSI CX61 2OD-231XTR
İşlemcim videodaki işlemci ile aynı olduğu için (4702MQ) kurabileceğimi düşündüm fakat olmadı.
HDD'imde Windows 8.1 kurulu.
Dual Boot UEFI Windows 8.1 ve Mavericks 10.9.2 Rehberi videonuzu baştan sona tekrar tekrar izledim fakat üstesinden gelemediğim bir nokta var. (Bu arada kurmaya çalıştığım versiyon Mavericks 10.9.5) Başlangıç ekranında USB'den boot ettikten sonra Clover ayarlarından Inject Intel seçeneğini kaldırıyorum ve sonra Boot Mac OS X from OS X Install USB seçeneğini seçtikten sonra ekranda ardı ardına yıldızlar (*) ve artılar (+) çıktıktan sonra yazıların aktığı ekrana geçmiyor. O andan sonra direkt olarak Windows açılıyor. Bu kısmı nasıl atlatacağım?
Sistemim
MSI CX61 2OD-231XTR
- İşlemci : Intel® Core™ i7-4702MQ İşlemci (6M Cache, Turbo Boost ile 3.20 GHz e kadar )
- Çipset : Intel HM76
- Bellek : 8GB DDR3 1600MHz
- Ekran Kartı : NVIDIA GeForce GT740M 2GB VRAM DDR3 Ekran Kartı
- Ekran : 15.6" HD (1366x768) LED
- Hard Disk : 1TB 5400Rpm SATA
- Optık Surucu : DVD Super Multi
- Usb 3.0 : 2x
- Usb 2.0 : 1x
- Kablosuz Bağlantı : 802.11 b/g/n
- Bluetooth : Bluetooth v4.0
- Lan : Gigabit LAN
- Graphic Switch : GPU Boost (Nvidia Optimus)
- Güç Yönetimi : Turbo Battery+
İşlemcim videodaki işlemci ile aynı olduğu için (4702MQ) kurabileceğimi düşündüm fakat olmadı.
HDD'imde Windows 8.1 kurulu.
Son düzenleyen: Moderatör: