Msi CX62 6QD-234XTR Nasıldır ?

umutcan85

Hectopat
Msi CX62 6QD-234XTR almayı düşünüyorum bu bilgisayar hakkında sorunlar var mı? Yorumlara baktıgım zaman bi sorun görünmüyor kullananlar varsa cevaplayabilir mi ? Bilgisayarcıdan mi almalıyım? Hepsiburada.com yada Vatan Computer'dan mı Vatan bilgisayarda #CX62 6QD-234XTR bu model var mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürün bende de bulunuyor.Gayet güzel ve performanslı olduğunu söyleyebilirim.Oyunları orta, yüksek ayarlarda açar.Isındığı zaman tek tuş ile fanı tam hızda döndürebiliyorsunuz.Fakat kasa kalitesiz ve dokunduğunuzda ucuz plastik hissi veriyor ve bu rahatsız edici.

Arkadaşlar ben de bir haftadır bu ürünü inceliyorum almak için. Fakat hic bir teknoloji mağazasında bulunmuyor. Tekramarket satıcısı için güvenli diyorlar n11 ve hepsiburada'da mağazası var. Sizce nerden alayım, izmirde oturuyorum.

Arkadaşlar ben de bir haftadır bu ürünü inceliyorum almak için. Fakat hic bir teknoloji mağazasında bulunmuyor. Tekramarket satıcısı için güvenli diyorlar n11 ve hepsiburada'da mağazası var. Sizce nerden alayım, izmirde oturuyorum.
Ben ebrar bilgisayardan aldım. Hepsiburada sitesinde satıcıya bakın. Hepsi burada kendi satıyorsa alın. Eğer farklıysa araştırın güvenirliğini öyle alın.

Ben ebrar bilgisayardan aldım. Hepsiburada sitesinde satıcıya bakın. Hepsi burada kendi satıyorsa alın. Eğer farklıysa araştırın güvenirliğini öyle alın.
Cihazin performansı nasıl memnun musunuz? Bir kronik hatası var mı?

Dedigim satıcı msi'ın web sitesinde msi Türkiye yetkili satıcısi olarak gözüküyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı