İlk defa bilgisayar alacağım için çok şey bilmiyorum ama biraz bilgim var abimde yardımcı oldu bunu düşünüyoruz sizce nasıl, veya başka önerileriniz var mıdır? 1TB'lık bakıyorum.
Hocam 1tb mi bunlar
Sağol ısınma sorununu olduğunu duymuştum bilgilendirdigin için tşklerAynı laptop var isterseniz fotoğraf atayım 9 ay sonunda Valorant oynarken Turbo modunu açmadığım sürece ısınıp kapanıyor ve şu an Turbo modunu açsam bile ara ara FPS kayıpları yaşıyorum
Evet 1TB.Hocam 1tb mi bunlar
Sağol ısınma sorununu olduğunu duymuştum bilgilendirdigin için tşkler
Hocam bunlar 1tb degilmi? Bide ısınma sorunu fazlamidir
Aynı laptop var isterseniz fotoğraf atayım 9 ay sonunda Valorant oynarken Turbo modunu açmadığım sürece ısınıp kapanıyor ve şu an Turbo modunu açsam bile ara ara FPS kayıpları yaşıyorum
Hocam bunlar 1TB degil mi? Bir de ısınma sorunu fazla midir?
2 modelde alınmaz.MSI Katana ve HP Victus var yine 4070. MSI Katana 105 HP ise 120 watt.
Tamamdır önerdiginiz Acer üzerinde dusunecegimEvet Acer 1TB ısınma sorunuda çok yok.
2 modelde alınmaz.
Uç performans modunda kullanıyorum 9 ay geçti ve bu sorunu yaşayalı laptop alalı 3. ay sonra yaşadımIsınmasının tonla sebebi olabilir bunlar, bakım zamanının gelmesi arkada başka yük altına sokan uygulamaların çalışması, sessiz fan modunda kullanmanız. Net bir çözüm olarak işlemciye kısıtlama koyun. Victus 16 modeller o kadar ısınmıyor.
Hocam Acer işi iptal oldu Max bütçe 45kEvet Acer 1TB ısınma sorunuda çok yok.
2 modelde alınmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.