MSI Cyborg 15 A13VF-1204xtr alınır mı?

Alınmaz. 45W ekran kartı limitli ve tek fana sahip. Kasa kalitesi olarak kötü. Bütçeniz nedir?

Hocam LOQ almayı düşünmüyorum anakart sorunları çok fazlaymış bu serinin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam LOQ almayı düşünmüyorum anakart sorunları çok fazlaymış bu serinin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

12450HX işlemcili Lenovo LOQ ve Hindistan üretimli Lenovo LOQ cihazlar anakart riskiyle karşı karşıya sadece.

Alınmaz. 45W ekran kartı limitli ve tek fana sahip. Kasa kalitesi olarak kötü. Bütçeniz nedir?

35-40 arası bütçem var.

12450HX işlemcili Lenovo LOQ ve Hindistan üretimli Lenovo LOQ cihazlar anakart riskiyle karşı karşıya sadece.

Anladım, peki, bildiğiniz 35-40k bütçe aralığında bir laptop var mı LOQ'dan başka ASUS ve Monster da olur.

7435HS modellerde riskle karşı karşıya. Diğer forumlarda AMD işlemcili LOQ cihazlarda anakart sorunu yaşayan pek çok kullanıcı var. Yurt dışını saymıyorum bile.

7435HS modellerde riskle karşı karşıya. Diğer forumlarda AMD işlemcili LOQ cihazlarda anakart sorunu yaşayan pek çok kullanıcı var. Yurt dışını saymıyorum bile.

Peki başka hangi laptopları önerebilirsiniz, ASUS Monster gibi markaları önceden deneyimlediğim için memnunum bu tür markalarda olabilir.

Tavsiyesiniz için teşekkürler. Limit koyarakta düşürülebiliyormuş sanırım sıcaklıklar.

Bir de aynı cihaz sanırım gaming gen adlı mağazada da var sizce hangi mağazadan almak mantıklı olur. Link

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı