MSI Cyborg 15 A13VF-895xtr alınır mı?

Bütçe
38.000 TL

M469 HEATFS

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bütçem çok kısıtlı maksimum 38.000 TL, inanın 38.500 TL olmaz. Bu fiyata değer mi? Ağır oyunlar oynamayacağım. Video izlerim. İnternette gezerim. Oynarsam CS2, Forza 4 ve War Thunder oynarım. Kroniği var mı? Fan sesi çok önemli değil. Alırsam ilk oyuncu laptopum olacak. Başka önerilerinizi bekliyorum.

Bu modellerde anakart riski var alınmaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

“Kesinlikle alınmaz” diyen arkadaşlar neye istinaden bunu diyor? Bilmediğim için soruyorum beni yanlış anlamayın. Ben yeni aldım gayet memnunum. Oyunlarda genelde yüksek ultra ayarlarda 100 fps üstü alıyorum. Çok güçlü oyunlarda veya optimizasyon sorunu olan oyunlarda bazen 70 - 80 fpslere düşüyor. Benim için tek sorunu (tabi bu sorun mu bilmiyorum) kasanın biraz fazla ısınması. Ama afterburner uygulamasına baktığımda işlemci ve ekran kartında sıcaklık 70 - 80 derecenin üstüne daha çıkaramadım.

“Kesinlikle alınmaz” diyen arkadaşlar neye istinaden bunu diyor? Bilmediğim için soruyorum beni yanlış anlamayın. Ben yeni aldım gayet memnunum. Oyunlarda genelde yüksek ultra ayarlarda 100 fps üstü alıyorum. Çok güçlü oyunlarda veya optimizasyon sorunu olan oyunlarda bazen 70 - 80 fpslere düşüyor. Benim için tek sorunu (tabi bu sorun mu bilmiyorum) kasanın biraz fazla ısınması. Ama afterburner uygulamasına baktığımda işlemci ve ekran kartında sıcaklık 70 - 80 derecenin üstüne daha çıkaramadım.
Hocam alınmaz derken leş ürün anlamında kullanılmıyor. Fiyatına göre performansı rakiplerine kıyasla çok kötü anlamında kullanılıyor. O paraya alınan asus tuf15 ya da hp victus marka model laptoplar msi cyborg' dan %20-30 daha fazla fps verebiliyor. Yoksa dediğiniz gibi oyunları problemsiz oynatmakta sorunu olan bir laptop değil. 3050' li bir laptop ya da xbox series S gibi bir konsol ile bile her oyun sorunsuz oynanabiliyor doğru ayarlar kullanıldığı takdirde. Ama bu forumun amacı elinizdeki para ile alınabilen en iyi ürünü insanlara önermek. Msi cyborg,thin gibi modellerin önerilmemesinin sebebi bunlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı