MSI CYBORG 15 A13VF-896XTR alınır mı?

wrestler123

Zeptopat
Daha fazla  
Alınmaz.
Bu nasıl hocam sizce? Ekran kartı 45W galiba, büyük problem yaratır mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıkıntısı nedir? Ona göre diğer ürünleri araştırırken dikkat edeyim zahmet olmazsa açıklar mısınız?

MSI Cyborg ve Thin modeller tek fanlı soğutmayla geliyor ve 45W ekran kartına sahip kısacası alınmaz.

MSI Cyborg ve Thin modeller tek fanlı soğutmayla geliyor ve 45W ekran kartına sahip kısacası alınmaz.
Hocam rehberinizi inceledim emeğinize sağlık, güncel olarak birçok modelde stok sıkıntısı var galiba ayrıca fiyatlar değiştiği için bütçeme uygun model bulmakta güçlük çekiyorum hala. Attığım MSI cyborg modeline karar vermek üzereydim ama sorduğum iyi olmuş sıkıntı yaşayacaktım herhalde.

Şu model ilgimi çekti tavsiye etmişsiniz rehberde, ortalama bu bütçeye yakın başka önerebileceğiniz model varmıdır ram 8gb olduğu için çekindim biraz 16gb olması yeterli benim için, ekleme gibi konularda tecrübem yok bu yüzden 16gb olması daha işime gelir.

Hocam rehberinizi inceledim emeğinize sağlık, güncel olarak birçok modelde stok sıkıntısı var galiba ayrıca fiyatlar değiştiği için bütçeme uygun model bulmakta güçlük çekiyorum hala. Attığım MSI cyborg modeline karar vermek üzereydim ama sorduğum iyi olmuş sıkıntı yaşayacaktım herhalde.

Şu model ilgimi çekti tavsiye etmişsiniz rehberde, ortalama bu bütçeye yakın başka önerebileceğiniz model varmıdır ram 8gb olduğu için çekindim biraz 16gb olması yeterli benim için, ekleme gibi konularda tecrübem yok bu yüzden 16gb olması daha işime gelir.
Ayrıca unutmadan bu modele ulaşamadım varsa link atabilir misiniz ?(Hp Victus 16-S1029NT A1YU0EA R5-8640H 16 GB 512 GB SSD 8GB RTX4060 16.1" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri (Alınacak en ucuz ve iyi 4060 model. Paneli 62.5 sRGB 300Nit 10ms civarı 120 watt ekran kartı)

Hocam rehberinizi inceledim emeğinize sağlık, güncel olarak birçok modelde stok sıkıntısı var galiba ayrıca fiyatlar değiştiği için bütçeme uygun model bulmakta güçlük çekiyorum hala. Attığım MSI Cyborg modeline karar vermek üzereydim ama sorduğum iyi olmuş sıkıntı yaşayacaktım herhalde.

Şu model ilgimi çekti tavsiye etmişsiniz rehberde, ortalama bu bütçeye yakın başka önerebileceğiniz model var mıdır RAM 8 GB olduğu için çekindim biraz 16 GB olması yeterli benim için, ekleme gibi konularda tecrübem yok bu yüzden 16 GB olması daha işime gelir.

Ayrıca unutmadan bu modele ulaşamadım varsa link atabilir misiniz?(Hp Victus 16-S1029NT A1YU0EA R5-8640H 16 GB 512 GB SSD 8GB RTX4060 16.1" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri (Alınacak en ucuz ve iyi 4060 model. Paneli 62.5 sRGB 300Nit 10ms civarı 120 watt ekran kartı)

Attığınız model satılmıyor şu an. Panelide 20ms bu arada. Maksimum bütçeniz nedir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı