MSI Cyborg 15 A13VF-896xtr alınır mı?

Dyzon

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060
i5 13
16 GB RAM
512 GB SSD
Arkadaşlar tanıdık bir bilgisayarcıdan 34 K'ya bu laptopu buldum. 4060 i5 13. nesil var fakat 4060 45W alsam ne kadar üzer? Babam internetten bir şey almak istemiyor bunu almamda baskı kuruyor. Biraz çok mu kötü alayım mı? Fiyatı da piyasasından bayağı ucuz cazip geliyor. Akşam veya yarın alacağım.

Arkadaşlar tanıdık bir bilgisayarcıdan 34 K'ya bu laptopu buldum. 4060 i5 13. nesil var fakat 4060 45W alsam ne kadar üzer? Babam internetten bir şey almak istemiyor bunu almamda baskı kuruyor. Biraz çok mu kötü alayım mı? Fiyatı da piyasasından bayağı ucuz cazip geliyor. Akşam veya yarın alacağım.
45w olmasını geç bu cihazı soğutamazsın zaten. Fiyatı ucuz değil.

45w olmasını geç bu cihazı soğutamazsın zaten. Fiyatı ucuz değil.
Hocam yarın alıcam aşırı aşırı bir sorun mu bunlar yüksek ihtimal başka birşey alamam soğutucuyla ortalama bir sıcaklık olur mu

Garantisi var mı?

Sıfırı şuan 40 bin tl gözüküyor. Ara sıra 37 bin TL'ye düşmüş. Çok uygun veya ucuz bir fiyat değil.

Var

Hocam yarın alıcam aşırı aşırı bir sorun mu bunlar yüksek ihtimal başka birşey alamam soğutucuyla ortalama bir sıcaklık olur mu

Var
Boşa para.

Tek fanı var soğutamaz dostum niye inatla bu? Bari Vatan Mediamarkt'dan daha az kazık olan bir şey bulmaya çalış.

Boşa para.

Tek fanı var soğutamaz dostum niye inatla bu? Bari Vatan Mediamarkt'dan daha az kazık olan bir şey bulmaya çalış.
Kaç derecelerde gezinir

Boşa para.

Hocam bu civarlarda laptop önerir misin babam belki ikna olur

Kaç derecelerde gezinir

Hocam bu civarlarda laptop önerir misin babam belki ikna olur
1737216400122.png

GPU 41w de 82, cpu 28w de 91 derece :D Berbat hocam hiç bir şey almamak daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı