MSI Cyborg 15 alınır mı?

TUF'un leş olduğu bir nokta söyler misin hocam rica etsem?
FA507 kasalar hariç işlemcinin 90 dereceyi geçtiğini söylesem yeterli olur gibi. FA507'ler de ısınıyor bu arada ama throttle yapacak kadar değil.

Dosya Ekleri

• IMG_0890.jpeg
    IMG_0890.jpeg
    218,4 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_0968.jpeg
    IMG_0968.jpeg
    185,3 KB · Görüntüleme: 25
Attığınız iyi hoş da tercihimiz ASUS ve MSI. Bunlar olsa çok memnun oluruz.
Sanırım bütçe sormuştunuz. İlk attığım TUF kadar, biraz yüksek biraz düşük. Duruma bağlı işte net bir bütçe yok. Ben almadan önce bütçem 25k'ydı, 38.5K'ya laptop aldım. Bunda da öyle olur muhtemelen. Belki daha da ekleriz belki de düşük de ideal olur.

MSI Pulse modelini alabilirsiniz o zaman. 140W ekran kartina sahip bu butcedeki alinabilir tek MSI.

Ben kendimde ASUS TUF A15 7535HS 4050 kullanıyorum kalite olarak vs çok iyi ama şu anki fiyatı yüksek. Fiyata takılmıyorsanız ikisi arasından kesinlikle TUF alınmalı. Zaten Cyborg gibi 45W ekran kartlı bir çöpe bakmak bile hata olur.
Yani işlemcileri arasında çok da kayda değer bir fark yok rtx 4060 140 watt çok çok daha mantıklı bir seçim diyorsun... Anladım teşekkürler

Tamam arkadaş FA507 olan modeli atmış ya zaten.
Onun fiyatı da kazık işte.
Bu arada hocam tanımadıysanız ben şu panda profilli arkadaş. Sizde de eskiden Deadpool vardı.

Yani işlemcileri arasında çok da kayda değer bir fark yok RTX 4060 140 watt çok çok daha mantıklı bir seçim diyorsun... Anladım teşekkürler.

45W GPU demek %50 performans kaybı demek hocam az buz bir olay değil GPU watt değeri. Dikkat etmek lazım.

Onun fiyatı da kazık işte.
bu arada hocam tanımadıysanız ben şu panda profilli arkadaş. Sizde de eskiden Deadpool vardı.

Tanıyorum hocam ya sorun yok 🙃👍

Zaten kendimde söyledim şu anki fiyatları kazık ama konu sahibi iki üründen biri dediği için ikisi arasından ASUS alınır.

Attığınız iyi hoş da tercihimiz ASUS ve MSI

Malum yazın 4050 TUF 23K, 4060 TUF 30k civarıydı o zamanlar çok iyiydi ama şu anki piyasada 50k edecek laptoplar değil. Ama MSI Cyborg'u alıp parayı çöpe atmaktansa en azından TUF ondan kat kat daha iyi.

45W GPU demek %50 performans kaybı demek hocam az buz bir olay değil GPU watt değeri. Dikkat etmek lazım.

Tanıyorum hocam ya sorun yok 🙃👍

Zaten kendimde söyledim şu anki fiyatları kazık ama konu sahibi iki üründen biri dediği için ikisi arasından ASUS alınır.
Aslında 45W çok da kötü değil, valorant'ta 270-300 arası fps alıyorum (bazen de birazcık daha yüksek). Arkadaşıma 45W aldırmam tabi orası ayrı...

Son olarak;

bu ikisinden hangisi alınsa daha iyi olur dersin? Diğer gören arkadaşlar da cevaplarsa sevinirim.

Malum yazın 4050 TUF 23K, 4060 TUF 30k civarıydı o zamanlar çok iyiydi ama şu anki piyasada 50k edecek laptoplar değil. Ama MSI Cyborg'u alıp parayı çöpe atmaktansa en azından TUF ondan kat kat daha iyi.
yok ya arkadaşıma cyborg aldırmam zaten. daha iyisini arıyorum şu an.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı