MSI Delta 15 A5EFK-002XTR alınır mı?

Aslında indirimi bekliyorum. İtopya da indirime girdiğinde 21k civarına inmiş o yüzden o linki attım. İndirime girmeden (girerse tabii) aklımdaki soruları gidermek istedim.
AMD olması ne gibi sorunlar yaratır?
FPS oyunlarında 240Hz ekranı bu işlemciyi ve ekran kartını karşılayabilir mi?
@Rustin Cohle
@nuclear333
@Görkem Say

Aslında indirimi bekliyorum. İtopya da indirime girdiğinde 21k civarına inmiş o yüzden o linki attım. İndirime girmeden (girerse tabii) aklımdaki soruları gidermek istedim.
AMD olması ne gibi sorunlar yaratır?
FPS oyunlarında 240Hz ekranı bu işlemciyi ve ekran kartını karşılayabilir mi?
@Rustin Cohle
@nuclear333
@Görkem Say

Dolar arttı. İndirime girse bile 21K civarına ineceğinin garantisi yok. Birde taksitle alacaksanız İtopya vade farkı da koyuyor. 1 ay sonrasının ne olacağı belli değil, bütçe varsa HB'den alın derim. Bunun haricinde AMD olmasının bariz bir dezavantajı yok. 6700M, neredeyse 3070 gücünde. İşlemcisi gayet iyi, 11800H'ye yakın performansı. Bu fiyata alacağınız 3060 cihazlardan daha iyi. Kasası da kaliteli, yazılım desteği iyi seviyede. CS GO, Valorant gibi oyunlarda 240 Hz'i doyurur.

AMD olması ne gibi sorunlar yaratır? FPS oyunlarında 240Hz ekranı bu işlemciyi ve ekran kartını karşılayabilir mi?
bende bu ürüne bakıyordum baya araştırdım oyun için alacaksanız ısınma sorunları varmış
zaten kasasıda diğerlerine göre çok ince bu sorunu yaşaması muhtemel bence

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı