MSI Dragon Center eksik çalışıyor

Hobwin

Kilopat
Daha fazla  
MSI Dragon Center uygulamasını yükledim fakat sadece ekran renk ayarı seçeneği mevcut. Mystic Light veya başka herhangi bir ayar mod vs. yok. Güncelleme kısmına geldiğimde de güncel olduğunu söylüyor. Yardımcı olur musunuz?

Dragon Center genelde her cihaza/donanıma özel oluyor. Farklı bir versiyon kurmuş olabilirsiniz. Cihaz/donanım yanında gelen CD/USB yardımıyla ya da MSI internet sitesi üzerinden cihazınızı/donanımınızı bularak kurulum yapın.

RevoUninstaller ile temizce kaldırın. Reset atın, tekrar Dragon Center kurun... Deneyin bakalım ne olacak. Ben öyle çözmüştüm...
Bahsettiğiniz programda uygulama gözükmüyor. Bu da daha önce bazı programlarda yaşadığım bir sorundu fakat çözemedim. Denetim masasında da yok.
Dragon Center genelde her cihaza/donanıma özel oluyor. Farklı bir versiyon kurmuş olabilirsiniz. Cihaz/donanım yanında gelen CD/USB yardımıyla ya da MSI internet sitesi üzerinden cihazınızı/donanımınızı bularak kurulum yapın.
Her cihaza özel yazılım olan bir kısım göremedim sadece genel yazılım bulabildim link atabilir misiniz?

Bahsettiğiniz programda uygulama gözükmüyor. Bu da daha önce bazı programlarda yaşadığım bir sorundu fakat çözemedim. Denetim masasında da yok.

Her cihaza özel yazılım olan bir kısım göremedim sadece genel yazılım bulabildim link atabilir misiniz?
Dragon Center, bahsettiğim program da Windows App sayfasında (Üst kısımda göreceksiniz) yer alıyor. Kaldırırken ''Gelişmiş'' seçenek ile kaldırın.

Dragon Center, bahsettiğim program da Windows App sayfasında (Üst kısımda göreceksiniz) yer alıyor. Kaldırırken ''Gelişmiş'' seçenek ile kaldırın.
Gözükmüyor maalesef. Denetim masasında da orada da yok.
Hatta şimdi pro versiyon indirdim ve avcı moduyla Dragon Center simgesine imleci götürüyorum yine de görmüyor.
Gerçekten şaka gibi program kendini kaldırtmamak için her şeyi yapıyor. :D Dragon Center'a sağ tık yapıp Revo Uninstaller ile kaldır dediğimde Revo kendini siliyor. :D
Başka bir konuda da aynı cevabı vermişsiniz fakat ben iki gündür arıyorum her donanıma özel bir yazılım bulamıyorum yok. Varsa link atar mısınız?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı