MSI Dragon Center "SDK başlatılması bekleniyor" sorunu

Valorant'ı değil hile koruma sistemi olan Vanguard'ın silinmesi gerektiğini söylemiştim zaten

Söylenilen her şeyi yaptım tek tek sildim temizledim en güncel versiyon 2.0.46 MSI global sitesinden indirdim ama yine SDK hatası veriyor. Biryerde hatamı yapıyorum diye defalarca kontrol ettim yine de çözümü bulamadım.

Aynı sorun bende de vardı. Sorunu MSI'ın kendi forum sitesinden açılan bir konudan faydalanarak düzelttim.
Dragon Center'ı tümüyle kaldırın (tüm klasörler, kayıt defteri vs tümüyle)
SDK'yı kaldırın (tüm klasörler, kayıt defteri vs tümüyle)
Bilgisayarınızı Yeniden başlatın
Son sürüm Dragon Center'ı yükleyin
MSI LiveUpdate Programını yükleyin ve kurulumu tamamlayın ( gerekli programları yükleyin)
Tekrar bilgisayarınızı yineden başlatın.

Dragon Center gereken her şeyi kendisi yapacaktır. LiveUpdate'nin kurduğu kendi içinde olan tüm programları silecektir ve sorununuz giderilecektir.

valorant vanguardı silince valorant oynanabiliyormu peki bende de aynı hata var fakat valorant da oynuyorum

yok ben sorunu halletim windows update gelmis ondan kaynaklıymıs vanguard la alakası yoktu bende cozuldu bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…