MSİ DS502 İncelemesi

Arkadaşlar merhaba,
MSİ DS502 Oyuncu Kulaklığı inceleme videosu hazırladım iyi seyirler.
Sorularınızı yorum olarak bırakırsanız dönerim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İncelemeniz gayet başarılı olmuş tebrikler. Ancak kullanılan program sanırım Asus'tan kopyalanmış

Ürünü güle güle kullan. Bende aynı ürünü kullanıyorum titreşimi açıkken basslı şarkılar dinlemek çok keyifli gerçekten.

Programların birbirine benzemesi genel olarak Xear adlı bir yazılım mı donanım mı bilmiyorum ama ondan kaynaklanıyor.

Ürünü güle güle kullan. Bende aynı ürünü kullanıyorum titreşimi açıkken basslı şarkılar dinlemek çok keyifli gerçekten.
Evet artık daha çok müzik dinliyorum sayesinde

@OğuzhanP Hocam aklıma takıldı bende de aynı kulaklık var ancak pek o mikrofon ayarlarına girmemiştim. Bu sesimizle oynuyoruz ya örneğin ördek sesi gibi oluyor o ses karşıya öyle mi aktarılıyor biz konuşurken ? Skype de güzel şeyler yapabilirim öyleyse ?
(Kardeşim varsa aç bak diyebilirsin ancak bilgisayarım bir kaç ay yok maalesef.)

Skype denedim olmadı diğer platformlarda henüz denemedim.

Güzel bir inceleme, güzel bir ürün. Güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…