Msi Ekran Kartlarının Gaming Serisinin Diğerlerinden Farkları

Ahmet_Omercik

Hectopat
MSI ekran kartlarının Gaming serisinin diğerlerinden farkları nelerdir? Daha uzun ömürlü müdür?

Soğutma , saat hızı ve çekirdek hızı. Bana göre hiç fark yok.

Soğutmalarının %40 oranında daha iyi olduğu söylenmişti, MSI RX 470 GAMING X sahibiyim. Soğutma çok güzel.

Soğutma olarak daha iyidir. Performans olarak fark vardır ama fazla bir fark olacağını düşünmüyorum. Kalite olarak kondansatörlerinin ve diğer eletronik aksamlarının daha kaliteli ve uzun ömürlü olduğunu iddia ediyorlar. Alacağın kartın Gaming X versiyonu ile normal versiyonunun arasında fazla bir fiyat farkı yok ise Gaming X serisini almanı öneririm. Gaming X serisi oyuncuları hedef alarak tasarlanmıştır.

Bütçem biraz kısıtlı olduğundan dolayı 1050 almayı düşünüyorum.Normaliyle gaming x modeli arasında 50-70tl var sizce bu farka değer mi?

1050 fazla ısınan bir kart değil. Sıcaklık konusunda tek fanlı olanı da gayet iyi. Normal olanı almanda bir sıkıntı olmaz ama bütçeni biraz daha arttırıp 1050 Tİ almanı tavsiye ederim. Çünkü artık çoğu oyunun bellek kullnımı 2 GB' ın üzerine çıkıyor. Bende 1050 Tİ alacaktım bütçemi arttırdım RX 480 aldım. Sende benim gibi yapabilirsin.

1050ti'a bende yükseltmek istiyorum ancak msi'ın gaming modelini alamadığım için de böyle arada kalma durumu oldu.

1050 Tİ ın Gaming modelini alanlarda memnun almayanlarda memnun. Tercih sana kalmış dediğim gibi performans olarak fazla bir fark göremezsin. Soğutma olarak zaten ısınan bir kart değil. Seçim sana kalmış. Bu arada Gaming X modelinde ayrıca 6 pinlik bir güç girişi mevcut. Ama Gaming X ibareli olmayanında güç girişi yok.

Overclock yapmayı düşünüyorum.Peki ekran kartını yapınca işlemciyi de illa ki yapmak gerekiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…