MSI EZ Debug LED CPU ışığı anlık yanıp sönüyor

MasterX99

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Gskill 16x2 CL30
SSD veya HDD modeli
Seagete 2TB
Ekran kartı
Galax RTX 4080 Super
Anakart
MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi
İşlemci
AMD Ryzen 7 9800x3d
Kasanın Power tuşuna bastığımda EZ Debug LED CPU ışığı anlık kırmızı yanıyor ve sönüyor ama sistem açılıyor. İşlemcide bir sorun göremedim.
Sistem açılışında anlık kırmızı ışık yanıp sönmesi normal mi?

Doğrudur. Kırmızı, sarı ve beyaz yanar sırayla ve söner. Sistem check ediyor haliyle.

Hocam VGA ışığı da hafif parlak sarı yanıyor gibi diğerleri öyle gözükmüyor. Ekran kartı DisplayPort girişinden görüntü veriyor. HDMI girişinden vermiyor. Aynı HDMI kablosunu başka bir cihaza bağladığımda görüntü alabiliyorum. Sizce sebebi nedir?
Bu işi fazla bilmediğim için soruyorum kusuruma bakmayın.

Monitörle de alakalı olabilir bu durum. Işıklar ise hepsi sönüyorsa normal dediğim gibi.

Monitörle de alakalı olabilir bu durum. Işıklar ise hepsi sönüyorsa normal dediğim gibi.

TV box ı HDMI kablosuyla monitöre bağladım ekran geldi. Aynı HDMI kablosuyla ekran kartına bağladığımda görüntü alamadım. Sistem ilk açılışında HDMI kablosuyla görüntü alabilmiştim EXPO 1 seçip kaydedip çıktıktan sonra bir daha hiç görüntü alamamaya başladım. Anakartın girişlerinden ve ekran kartının DisplayPort girişinden görüntü alabiliyorum. Sanırım bu konu için ayrı başlık açmam gerecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…