MSI G241 monitör FreeSync destekliyor mu?

Atlas0120

Centipat
MSI G241 23.8 inc monitörüm var FreeSync var ancak ekran kartım MSI RTX 2060 Super Gaming X modeli. Şimdi Recep Balataş'ın videosunu izledim ama benim ekran kartım bu monitör için tam destek veriyor mu? FreeSync özelliğini kullanabilir miyim?
Çalışıyorsa düzgün çalıştığını nasıl test edebilirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

FreeSync kullanamazsınız.

DP kablosu kullanırsanız ve GTX 900, 1000, 1600, RTX 2000 veya 3000 serisinden bir ekran kartınız var ise FreeSync aracılığı ile G-Sync kullanabilirsiniz.

Ama verimsiz çalışma veya hiç çalışmama ihtimali var, çünkü uyumlu listesinde yok.

Ama bu çalışmaz demek değil, riskli demek.

Eğer ekranda bozulmalar olmuyorsa ve yırtılmalar da büyük oranda önleniyorsa düzgün çalışıyordur.

FreeSync kullanamazsınız.

DP kablosu kullanırsanız ve GTX 900, 1000, 1600, RTX 2000 veya 3000 serisinden bir ekran kartınız var ise FreeSync aracılığı ile G-Sync kullanabilirsiniz.

Ama verimsiz çalışma veya hiç çalışmama ihtimali var, çünkü uyumlu listesinde yok.

Ama bu çalışmaz demek değil, riskli demek.
Düzgün çalıştını nasıl test edebilirim.

Bende bu monitörden var destekliyor nvida ayarlarında GSYNC yazısını gördüğün an destekliyordur.

MSI G241 23.8 inc monitörüm var FreeSync var ancak ekran kartım MSI RTX 2060 Super Gaming X modeli. Şimdi Recep balataş'ın videosunu izledim ama benim ekran kartım bu monitör için tam destek veriyor mu? FreeSync özelliğini kullanabilir miyim?
Çalışıyorsa düzgün çalıştığını nasıl test edebilirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bende almayi dusunuyom CS:GO'da falan nasil 1800'e almaya degermi şu an.

Ben 2 bin TL'ye aldım bu fiyata tabii ki değer. Alıp kullandığında verdiğin paraya deydeyini anlayacaksın. Ama 24.8 inc olduğu için çok güçlü ekran kartı istiyor. Ekran kartı iyi değilse donma gibi bir takıntı oluyor. 1070 altında ekran kartın varsa alma. 1070 ve üzeri olmalı.

Ben 2 bin TL'ye aldım bu fiyata tabii ki değer. Alıp kullandığında verdiğin paraya deydeyini anlayacaksın. Ama 24.8 inc olduğu için çok güçlü ekran kartı istiyor. Ekran kartı iyi değilse donma gibi bir takıntı oluyor. 1070 altında ekran kartın varsa alma. 1070 ve üzeri olmalı.

i5 9400F GTX 1660 var CS:GO'da, 400 FPS aliyom.

Ekler misiniz beni soracaklarim varda.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı