MSI G2412F ekranda çizgiler var

RowIinq

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Fotoğrafçılık
Monitörde dün ve sabah bir şey yoktu. Son kullanımda da bir sorun olmamıştı ama ikindi vakitleri de iken annem temizlik yaparken bilgisayarın üçyol kablosunun altını silip bırakmış daha da dokunulmamış bilgisayara. İşten geldiğimde son gördüğüm görüntü bu. Monitörde bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum temasta bulunulmadı.

IMG_20240702_214846.jpg
IMG_20240702_214841.jpg
IMG_20240702_214834.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Görüntü kablosunun uçlarını değiştirin, ekran kartı sürücünüzü kaldırıp tekrar kurun. Sorun devam ederse panel arızası olmuştur, garantiye gönderimini sağlayın.
Görüntü kablosunun uçlarını nasıl değiştireceğim? Ekran kartı driverini sildim yenisini kurmadım ama kaldırıp yeniden başlatınca da aynı. Sadece masaüstünde değil. Bilgisayar açılırken ki logo olan MSI logosu varken de aynı şekilde çizgiler var.

Görüntü kablosunun uçlarını nasıl değiştireceğim? Ekran kartı driverini sildim yenisini kurmadım ama kaldırıp yeniden başlatınca da aynı. Sadece masaüstünde değil. Monitör ekranı ve MSI logosu varken de aynı şekilde çizgiler var.

Kasaya taktığın ucu monitöre takacaksın. Switch yapacaksın bir nevi.

Kasaya taktığın ucu monitöre takacaksın. Switch yapacaksın bir nevi.
Görüntü kablosundan kastınız HDMI mı? DP kablosu yok çünkü o var.

Değişen bir şey olmadı. Hatta ekran gitti ve siyah bir ekranda sinyal yok yazan bir ibare mevcuttu. O esnada da çizgiler vardı.

Değişen bir şey olmadı. Hatta ekran gitti ve siyah bir ekranda sinyal yok yazan bir ibare mevcuttu. O esnada da çizgiler vardı.

Panel sorun çıkarmış ne yazık ki çözümü sizlik değil. Garantisi varsa gönderimini sağlayın. 👍

Hayır, eğer anneniz herhangi fiziksel hasar uygulamadıysa ücret talep edilmez. Uygulasa bile can sağlığı deyip geçmen lazım, anneye kırgınlık olmaz.

Elbette anneme asla baskı veya sözlü şiddet uygulamam. Fiziksel hasarda bulunmamış sadece temizlik yaparken üçyol prizin bulunduğu yeri silmiş geri üçyolu yerine koymuş. Kabloya temasta bile bulunmamış. Durduk yere panel arızası yapması normal mi peki?

Elbette anneme asla baskı veya sözlü şiddet uygulamam. Fiziksel hasarda bulunmamış sadece temizlik yaparken üçyol prizin bulunduğu yeri silmiş geri üçyolu yerine koymuş. Kabloya temasta bile bulunmamış. Durduk yere panel arızası yapması normal mi peki?

Bunlar teknolojik cihazlar, akşam kapat sabah panel sorunu yaşayabilirsin. Şans işi anlayacağın onun için monitör alırken garanti mühim. Ekran kartı, işlemci gibi değil ne yazık ki çözümü de yok değişim dışında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı