K Kluxer08 Centipat Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #1 Bugün oyun oynarken sıkıntı yoktu akşama doğru bilgisayarı açtım ve bu ekranla karşılaştım. Bunun sıkıntısı nedir? Herhangi bir darbe yaşamadı panelde sıkıntı olmuş olabilir mi? Garanti devreye girer mi sizce? Dosya Ekleri Screenshot_2025-01-02-00-32-31-832_com.miui.gallery-edit.jpg 929,9 KB · Görüntüleme: 84
Bugün oyun oynarken sıkıntı yoktu akşama doğru bilgisayarı açtım ve bu ekranla karşılaştım. Bunun sıkıntısı nedir? Herhangi bir darbe yaşamadı panelde sıkıntı olmuş olabilir mi? Garanti devreye girer mi sizce?
ZechPhoenix Kilopat Katılım 13 Aralık 2018 Mesajlar 344 Çözümler 2 Yer İstanbul/Büyükçekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarım 2 Ocak 2025 #2 Monitör değil zaten ekran kartının çipi arızalanmış dostum.
K Kluxer08 Centipat Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #3 ZechPhoenix dedi: Monitör değil zaten ekran kartının çipi arızalanmış dostum. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl çözeceğim reis?
ZechPhoenix dedi: Monitör değil zaten ekran kartının çipi arızalanmış dostum. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl çözeceğim reis?
ZechPhoenix Kilopat Katılım 13 Aralık 2018 Mesajlar 344 Çözümler 2 Yer İstanbul/Büyükçekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarım 2 Ocak 2025 #4 Ekran kartını tamire gönderecen ya da yenisini alacaksın.
K Kluxer08 Centipat Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #5 ZechPhoenix dedi: Ekran kartını tamire gönderecen ya da yenisini alacaksın. Genişletmek için tıkla... Garanti bu durumda devreye girer mi? Değişim talep etsem.
ZechPhoenix dedi: Ekran kartını tamire gönderecen ya da yenisini alacaksın. Genişletmek için tıkla... Garanti bu durumda devreye girer mi? Değişim talep etsem.
B BlackMafia Picopat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #6 Ekran kartı modeli nedir
K Kluxer08 Centipat Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #7 BlackMafia dedi: Ekran kartı modeli nedir Genişletmek için tıkla... Rtx 4060
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.168 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #8 Kablo değiştir bence.
K Kluxer08 Centipat Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #9 Jesus Wicked dedi: Kablo değiştir bence. Genişletmek için tıkla... Hocam yarın başka monitörde deneyeceğim. Eğer başka monitörde sıkıntı yoksa sorun bundadir. ZechPhoenix dedi: Monitör değil zaten ekran kartının çipi arızalanmış dostum. Genişletmek için tıkla... Hocsm bundan emin miyiz? Başka bir forum daha gördüm aynı monitor aynı sekilde cizgilenmeler.
Jesus Wicked dedi: Kablo değiştir bence. Genişletmek için tıkla... Hocam yarın başka monitörde deneyeceğim. Eğer başka monitörde sıkıntı yoksa sorun bundadir. ZechPhoenix dedi: Monitör değil zaten ekran kartının çipi arızalanmış dostum. Genişletmek için tıkla... Hocsm bundan emin miyiz? Başka bir forum daha gördüm aynı monitor aynı sekilde cizgilenmeler.
T TheDarkS16 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 3.331 Çözümler 6 2 Ocak 2025 #10 Kluxer08 dedi: Hocam yarın başka monitörde deneyeceğim. Eğer başka monitörde sıkıntı yoksa sorun bundadir. Hocsm bundan emin miyiz? Başka bir forum daha gördüm aynı monitor aynı sekilde cizgilenmeler. Genişletmek için tıkla... Bende Samsung var bende de aynı sorun var bence paneldendir.
Kluxer08 dedi: Hocam yarın başka monitörde deneyeceğim. Eğer başka monitörde sıkıntı yoksa sorun bundadir. Hocsm bundan emin miyiz? Başka bir forum daha gördüm aynı monitor aynı sekilde cizgilenmeler. Genişletmek için tıkla... Bende Samsung var bende de aynı sorun var bence paneldendir.