MSI G244F vs LG UltraGear 24GN65R-B vs AOC 24G4X

4Lp34

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yeni bir monitör almayı düşünüyorum ve sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım var. Rekabetçi oyunlar oynuyorum, bu yüzden performans ve görüntü kalitesi benim için oldukça önemli. Bütçem 4000-4500 TL.

Aoc Monitör 180 hz 0.5 ms 4.500
Lg 144hz 1ms 3.800
Msi 170 hz 1 ms 4.100

LG olanının ergonomisi gayet iyi duruyor ama Hz ve ms diğerlerine göre kötü. MSI hakkında siyahları iyi veremiyor diye bir duyum aldım. AOC da gayet güzel ama tam olarak MSI mı AOC mu karar veremedim çünkü MSI rekabetçi oyunlar için üretilmiş gibi ama ergonomisi kötü AOC'un ergonomisi oldukça başarılı duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer maksimum parlaklığa önem veriyorsan 24G2SP veya R25i-30, maksimum parlaklığın o kadar yüksek olması benim için önemsiz dersen 24G4X.

G244F ve 24GN65R-B, 24G4X varken alınabilecek modeller değil.

Eğer maksimum parlaklığa önem veriyorsan 24G2sp veya R25i-30, maksimum parlaklığın o kadar yüksek olması benim için önemsiz dersen 24G4X.

G244F ve 24GN65R-B, 24G4X varken alınabilecek modeller değil.

AOC 24G4X ve AOC 24G2sp arasında parlaklık ile alakalı fark göremedim AOC sitesinden baktım ama benmi yanlış baktım acaba hocam.

Rekabetçi oyunlar oynuyorsan valorant cs tarzı. Hem Hz değeri yüksek hem de MS değeri düşük olması senin işine gelir. O yüzden AOC daha iyi bir tercih olabilir.

AOC 24G4X ve AOC 24G2sp arasında parlaklık ile alakalı fark göremedim AOC sitesinden baktım ama benmi yanlış baktım acaba hocam.
Kağıt üstü veriler yerine inceleme verilerine bakmak daha faydalı. Hardware Unboxed gibi kanalların yapmış olduğu incelemelere bakarak farkları görebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı