MSI G244F vs MSI 256F

Bütçe
6300

tanerbabag

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar linlkeri aşağıya bırakıyorum aradaki fiyat farkına 256F almak mantıklı mı? Ağırlıklı olarak CS2 vs diğer FPS oyunlarını oynuyorum. Renkler benim için çok önemli değil. Bütçem 6300 lira bu fiyatlara 240Hz almak mantıklı mı?

244F https://www.akakce.com/monitor/en-u...ms-full-hd-ips-oyuncu-u-fiyati,560260406.html

256F https://www.akakce.com/monitor/en-u...-hd-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,758116991.html

240 Hz olarak bütçen biraz çıkarsa ve stok varsa Philips 240 öneririm. Eğer yoksa Lenovo Legion R25F-30 kullanıyorum şu an. Görüntü kalitesi çok güzel kaliteli VA panel kullanıyor. Sadece ben FreeSync kullanırken flicker yapıyor. Ghosthing yok ama Black smearing performansı bir tık kötü. O da göze batmıyor.

CS2 ve muadil FPS oyunları için IPS panel daha iyi olacaktır. Yalnız 6K civarında iyi bir 240Hz IPS monitör gördüğüm kadarıyla yok. Samsung G4, ASUS TUF VG249QM1a ve AOC 24G2ZE gibi modelleri almaya çalışın. Onlarda biraz daha pahalı. 180Hz düşünürseniz AOC 24G42e öneririm.

CS2 ve muadil FPS oyunları için IPS panel daha iyi olacaktır. Yalnız 6K civarında iyi bir 240Hz IPS monitör gördüğüm kadarıyla yok. Samsung G4, ASUS TUF VG249QM1a ve AOC 24G2ZE gibi modelleri almaya çalışın. Onlarda biraz daha pahalı. 180Hz düşünürseniz AOC 24G42e öneririm.

Hocam merhaba attığınız monitörü inceledim benim için renklerin ve parlaklığın hiçbir önemi yok 244F ya da aşağıya linkini bıraktığı ASUS TUF monitörü alırsam bütçe açısından çok daha iyi olur benim tek istediğim ghosting benzeri görüntü sorunlarının olmaması yeterli sizce diğerlerini alsam pişman olur muyum?

Hocam merhaba attığınız monitörü inceledim benim için renklerin ve parlaklığın hiçbir önemi yok 244F ya da aşağıya linkini bıraktığı ASUS TUF monitörü alırsam bütçe açısından çok daha iyi olur benim tek istediğim ghosting benzeri görüntü sorunlarının olmaması yeterli sizce diğerlerini alsam pişman olur muyum?

R24e alın.

Hocam merhaba umarım rahatsız etmiyorumdur AOC 24G42e aldım ve bugün kurdum ölü piksel çıktı değişim istersem değiştirler mi? İtopya'dan aldım.

İtopya biraz sıkıntılı diye biliyorum. Yine de müşteri hizmetleriyle görüşün, en doğru cevabı onlar verir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı