MSI G244PF E2 alınır mı?

Arkadaşlar stoklar bitmeden ne yapmam gerektiğine karar vermem lazım, konudan anlayan arkadaşlar bir el atarsa cidden çok makbule geçer:

Şimdi ben Lenovo R25i-30, Gigabyte G24F-2 ve Dell G2422HS arasından bir seçim yapmaya çalışıyordum; en sonunda Lenovo'yu 6500TL'ye bulunca hem aralarından en yeni ürün o olduğu için hem de genel olarak onun daha çok hoşuma gitmesi sebebiyle satın aldım.

Normalde bir şey almadan önce detaylı araştırma yaparım ama bu seferliğine uğraşmayayım piyasa aynıdır diye düşündüm, ve derslerim de yoğun olduğundan önceki araştırmalarımda topladığım bilgilerle daha fazla araştırmadan satın aldım; ama benim şansıma MSI monitörler çıkmış piyasaya ben bakmıyorken.

MSI MAG 256F forumda çok önerilmiş ama ben yükseklik ayarı olmadığı için pek sıcak bakmıyordum, zaten sabaha kadar Hepsiburada'nın kendi birinci parti satıcı olarak sattığı stok bitmiş 256F için, ondan onu eledim.

Bir de Lenovo R25i-30 ile ilgili araştırma yaparken Lenovo R25F-30'un R25I'ya göre daha iyi olduğunu söyleyen bir iki gönderiye denk geldim, R25I'yı sipariş ettikten sonra görmek bunu biraz acıttı açıkçası. Hangisinin daha iyi olduğu ile ilgili bir bilgisi olan var mı?

Son olarak şimdi: Lenovo R25i-30, Lenovo R25F-30, MSI G244PF E2 ve MSI G244F E2 arasından IPS glow, Işık Sızması, Ghosting, Ölü Pİksel ve diğer kriterler açısından en güvenli/en az sıkıntılı modelin hangisi olduğu konusunda bir bilgisi olan var mı? Varsa yardım edebilirse cidden sevinirim.

Teşekkürler

Arkadaşlar fikir verebilecek kimse yok mu?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı