MSI G24C vs BenQ XL2411P vs ASUS VG248QE vs AOC G2460PF vs ViewSonic XG2401

Meastro

Hectopat
Daha fazla  
MSI Optix diğer monitorlerden bir tık önde. VA panel, curved, görüntü kalitesi muazzam. Onun dışında Viewsonic 2018 üretimi paneli biraz daha güncel fakat TN panel ne kadar güncel olsa da. Hepsiburada'da ara ara indirimler oluyor, geçen hafta 1250TL idi MSI. ASUS 2013 üretimi panele sahip, biraz eski kalıyor. MSI yada Viewsonic Xg2402, bütçenize göre ikisinden birini tercih edebilirsiniz.

MSI Optix G24C 144Hz 1ms Curved 23.6” Full HD - incehesap.com
İmkanınız var ise kaçırmayın. MSI Indirimde 1324TL.
BenQ'nun o monitörünün paneli hoşuma gitmiyor. Üstten bastırılmış gibi. Tabi kişisel mesele.
Merhaba bende bu monitörü almak istiyorum fakat emin olamadım. Yardımcı olabilir misiniz ? İşlemcim i7 7700 ekran kartım gtx 1060 6 gb karşılar mı tavsiye eder misiniz ? Veya 1350 maksimum hangi monitörü tavsiye edersiniz.

Merhaba bende bu monitörü almak istiyorum fakat emin olamadım. Yardımcı olabilir misiniz ? İşlemcim i7 7700 ekran kartım gtx 1060 6 gb karşılar mı tavsiye eder misiniz ? Veya 1350 maksimum hangi monitörü tavsiye edersiniz.
Fırsat varken MSI'ı kaçırmayın derim, ekran kartınız da gayet ideal. World kartınız var ise 75TL puan ile 1249TL'ye geliyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı