MSI G274qpf E2 2 ölü pikselden dolayı iade edilir mi?

Kerpeten

Hectopat
Daha fazla  
Yeni aldığım MSI G274qpf E2 monitörde ölü pixel çıktı ve ışık sızması fazla gibi geldi? Ekteki görsellere bırakıyorum. Ürünü yenisiyle değiştirler mi? Aldığım satıcı GPN Teknoloji.
Herhangi bir sorun çıkartırlar mı?

WhatsApp Image 2024-12-12 at 18.28.26.jpeg
WhatsApp Image 2024-12-12 at 18.29.13.jpeg

WhatsApp Image 2024-12-12 at 18.28.42.jpeg

O piksel her renkte gözüküyor mu siyah hariç? Sıkışmış piksel diyecektim de belli olmaz. Aldığınız yerin iade politikasına bir bakın, ilk 14 gün içinde verebiliyorsanız verin. Bende 1 tane sıkışık piksel var ama görmediğim için sorun olmuyor, sizde belirgin bayağı. MSI 3 ya da 5 piksele kadar normal diyordu bu arada. Hepsiburada'da mesela 14 güne kadar koşulsuz şartsız iade var, onda var mı diye bir bakın. Garantiye göndermeniz muhtemel zaman kaybı diyebilirim.

O piksel her renkte gözüküyor mu siyah hariç? Sıkışmış piksel diyecektim de belli olmaz. Aldığınız yerin iade politikasına bir bakın, ilk 14 gün içinde verebiliyorsanız verin. Bende 1 tane sıkışık piksel var ama görmediğim için sorun olmuyor, sizde belirgin bayağı. MSI 3 ya da 5 piksele kadar normal diyordu bu arada. Hepsiburada'da mesela 14 güne kadar koşulsuz şartsız iade var, onda var mı diye bir bakın. Garantiye göndermeniz muhtemel zaman kaybı diyebilirim.
Beyazda Mor gözüküyor idefix kabul ediyor mu bilmiyorum.

MSI monitörde cidden öyle bir şey var mı?

Hocam bunlar parlak pixel sayılır mı kullandığım monitör QHD olduğu için eğer 1'den fazla ölü pixel çıkarsa garantiye giriyor sanırım.

1734018944475.png

Hocam pixeller sadece beyaz ve yeşil renklerinde görülüyor.

Son düzenleme:
Beyazda Mor gözüküyor idefix kabul ediyor mu bilmiyorum.

MSI monitörde cidden öyle bir şey var mı?

Hocam bunlar parlak pixel sayılır mı kullandığım monitör QHD olduğu için eğer 1'den fazla ölü pixel çıkarsa garantiye giriyor sanırım.

Eki Görüntüle 2372744

Hocam pixeller sadece beyaz ve yeşil renklerinde görülüyor.
Ölü pikseller her renkte siyah gözüküyor diye biliyorum, doğal olarak da siyahta gözükmez. Ben bildiğim kadarını söyledim hocam inanın hiç bilmiyorum. Sıkışmış pikseli canlandırabilecek bir iki video var onları uygulayın belki çözer sorununuzu. Fiziksel müdahaleden kaçının ve aldığınız yere iade edebilir miyim diye sorun. Ürünü beğenmedim demeniz daha hoş olur. MSI'ı da arayabilirsiniz.

Bir tanesini söyleyeyim, JScreenFix'i pikselin üstüne koyun, en az 10 dakika bekletin diyordu.

Ölü pikseller her renkte siyah gözüküyor diye biliyorum, doğal olarak da siyahta gözükmez. Ben bildiğim kadarını söyledim hocam inanın hiç bilmiyorum. Sıkışmış pikseli canlandırabilecek bir iki video var onları uygulayın belki çözer sorununuzu. Fiziksel müdahaleden kaçının ve aldığınız yere iade edebilir miyim diye sorun. Ürünü beğenmedim demeniz daha hoş olur. MSI'ı da arayabilirsiniz.

Bir tanesini söyleyeyim, Jscreenfix'i pikselin üstüne koyun, en az 10 dakika bekletin diyordu.

Sağ olun hocam.

Arkadaşlar bunun ölü pixel olduğuna emin miyiz? Sadece beyaz ve yeşilde görünüyor.

Sağ olun hocam

Arkadaşlar bunun ölü pixel olduğuna emin miyiz? Sadece beyaz ve yeşilde görünüyor.
Ölü piksel demedik ki. Yanlış anlamış olabilirsin hocam. Ölü piksel, tüm renklerde siyah gözükür, sadece siyahta gözükmez. Sıkışmış piksel veya alt piksele benziyor yani. Benimki de sadece siyahta gözüküyor :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı