MSI G274QPF E2 vs MSI G272QPF E2

illo72

Centipat
Daha fazla  
Başlıktaki 2 monitörden birini alacağım 274'ün stoku yok 272'nin var sizce 274 almak için beklemeli miyim yoksa direk 272'yi mi almalıyım? ikisinden birine karar vermek için internetin altını üstünü getirdim hemen hemen aynı monitörler ama 274'de Adaptive Sync var 272 de FreeSync var karar vermemi en çok zorlayan şey bu sizce sırf G-Sync desteği için beklemeli miyim?

Satıcı ve gönderen Amazon, sizce alınır mı? Farklı sitelerde 8300-8500 arasında satılıyor fakat hem gönderen hem satan Amazon ise iade/değişim daha kolay olur diye düşündüm.
ASUS VG27AQ3A ve MSI G272qpf kullandım, iade edeceğim. Sizce değer mi?
Bir tık daha iyileri olabilir philips gibi ama msı da iyidir demi ?

Satıcı ve gönderen Amazon, sizce alınır mı? Farklı sitelerde 8300-8500 arasında satılıyor fakat hem gönderen hem satan Amazon ise iade/değişim daha kolay olur diye düşündüm.
ASUS VG27AQ3A ve MSI G272qpf kullandım, iade edeceğim. Sizce değer mi?
Bir tık daha iyileri olabilir philips gibi ama msı da iyidir demi ?
İnşallah almışsındır 2k zam gelmiş 1 gecede 😀

İnşallah almışsındır 2K zam gelmiş 1 gecede 😀

Allah'a şükürler olsun sipariş ettim 9K iken.
Farklı bir satıcıdan alsaydım 8300'de alabilirdim fakat hem satıcı hem gönderen Amazon istedim çünkü iade vb. durumda hemen alıyorlar ve kapıdan alıyorlar.
Tek üzüldüğüm nokta acaba hep iade edilen ürünleri mi paketleyip gönderiyorlar..

Allah'a şükürler olsun sipariş ettim 9K iken.
Farklı bir satıcıdan alsaydım 8300'de alabilirdim fakat hem satıcı hem gönderen Amazon istedim çünkü iade vb. durumda hemen alıyorlar ve kapıdan alıyorlar.
Tek üzüldüğüm nokta acaba hep iade edilen ürünleri mi paketleyip gönderiyorlar..
Amazon iade ürünleri tamir edip 2. El diye satıyor amazon depo üzerinden sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı