MSI G274QPF-QD ekranda anlık kararma

UlughBeg

Hectopat
Yer
Semerkant
Monitör
MSİ G274QPF-QD
İyi sosyaller,
Monitör olarak eskiden AOC'un 23" 1080p bir modelini kullanıyordum. Yeni monitöre geçtim MSI'nin G274QPF-QD modeli. Ve testleri yaparken ekranda anlık kararmalar olduğunu gördüm. Bu AOC monitörümde olmuyordu. Çok hızlı bir şekilde anlık kararıyor geri devam ediyor 1ms civarı. Oyun oynarken bunu hiç hissetmedim, tarayıcıda sıkça hissettim. Videoları maalesef 30FPS'te çektiğim için kararma belli olmuyor fakat ekranda bozulmalar net bir şekilde belli oluyor. Nasıl çözebilirim? Veya ürün hatalı mı?
Videolar ve fotoğraflar:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

IMG-20230920-WA0002.jpg

Screenshot_20230920_195214.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
YouTube videolarını çamur gibi gösterdiğini söyleyen bir arkadaş vardı. Ona takıldı aklım. Acaba monitörde mi soun var diye soruyorum şu an kendime. Olabilir çünkü. Bu yüzden farklı bir sistem iyi olurdu.
Yukarıdada göstediğim gibi ekran kaydı aldığımda gözüküyor hata. Sanırım monitörde sorun yok. ya donanımsal ya da tarayıcı/youtube'den kaynaklandığını düşünüyorum. Başka bir forumda arkadaş bendede oluyor Youtube'den kaynaklı demişti. Valorant/FiveM 2k'da bir süre oynadım şimdiye kadar hiç bir şekilde bu olmadı. HDMI destekleyen bir sistemde belki deniyebilirim ama elimde DP'li ekran kartı olan başka sistem yok.
Kablo değiştirmeyi denediniz mi?
Hayır, Monitörden çıkan DP kablosu ile kullanıyorum.

Bu arada ekran kartım 4060ti 8gb.

YouTube videolarını çamur gibi gösterdiğini söyleyen bir arkadaş vardı. Ona takıldı aklım. Acaba monitörde mi soun var diye soruyorum şu an kendime. Olabilir çünkü. Bu yüzden farklı bir sistem iyi olurdu.
Aynı monitöre sahibim, çamur gibi gösterme durumu yok kesinlikle. Hatta 1080p videolar eski 1080p monitörüme göre daha kaliteli duruyor.

Aynı monitöre sahibim, çamur gibi gösterme durumu yok kesinlikle. Hatta 1080p videolar eski 1080p monitörüme göre daha kaliteli duruyor.

Zaten dediğin gibi olmalı. Forumda bu monitör hakkında bir kutuplaşma söz konusu ve neden bilmiyorum. Amazon'dan alan herkes memnun değilim ve iade ettim yazıyor.

Zaten dediğin gibi olmalı. Forumda bu monitör hakkında bir kutuplaşma söz konusu ve neden bilmiyorum. Amazon'dan alan herkes memnun değilim ve iade ettim yazıyor.
Bende VA panel bir monitörden geçince özellikle siyahlara pek alışamamıştım ancak şu an gayet memnunum. Sadece renkleri biraz kalibre etmek gerekiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı