Elektronik MSI G274QPF QD WQHD 27" 170Hz 1ms 9.199 TL

Monitörü 1-2 ay önce aldım renkler o kadar sarıydı ki alışamadım. Monitörün kenarları diğer kısımlara göre bildiğiniz sarımtıraktı direk iade etmek zorunda kalmıştım.
Ben de MAG724QRF-QD modelde beyazlar sarı, siyahlar gri gözükmesinden dolayı Odyssey G7 ye geçmiştim. 2 yıl oldu ve monitör değiştirmeyi asla düşünmüyorum. Umarım bozulmaz :)

Ben de MAG724QRF-QD modelde beyazlar sarı, siyahlar gri gözükmesinden dolayı Odyssey G7'ye geçmiştim. 2 yıl oldu ve monitör değiştirmeyi asla düşünmüyorum. Umarım bozulmaz :)

Siyahların gri olması kabul edilebilir maalesef ona bir şey demiyorum OLED ekran olmadığı sürece ama dediğiniz gibi sarımtırak beyazlar rahatsız ediciydi.

Dell G2724D varken alınmaz. Fabrikasyon renk doğruluğu kötü bir model. OSD menüsü de aynı şekilde kötü ve can sıkan hatalar bulunduruyor. QD olmasına kanıp balık gibi atlamayın.
İyi fiyat, Dell G2724D şu anda aşağı yukarı aynı fiyatta olduğu için onun tercih edilmesi daha mâkul olur ama bu monitörde gayet iyi.
Bahsettiğiniz modeli inceledim ama monitör ayağında uzama kısalma özelliği yok sanırım. Bu önemli bir eksiklik. Varsa beni aydınlatın. Şu an kullandığım eski MSI monitörümde bile bu özellik var ve boyuma göre ayarlayıp göz hizama getirme konusunda çok faydasını görüyorum.

Bahsettiğiniz modeli inceledim ama monitör ayağında uzama kısalma özelliği yok sanırım. Bu önemli bir eksiklik. Varsa beni aydınlatın. Şu an kullandığım eski MSI monitörümde bile bu özellik var ve boyuma göre ayarlayıp göz hizama getirme konusunda çok faydasını görüyorum.
Bahsettiğiniz yükseklik ayarı ise mevcut.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bahsettiğiniz yükseklik ayarı ise mevcut.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O zaman tamam. Peki görüntü kalitesi Quantum Dot özelliği olan MSI modelinden daha mı iyi? Siz kullandınız mı? Dell'i mi tavsiye ediyorsunuz?

O zaman tamam. Peki görüntü kalitesi Quantum Dot özelliği olan MSI modelinden daha mı iyi? Siz kullandınız mı? Dell'İ mi tavsiye ediyorsunuz?
Dell'İ canlı deneyimlemedim ancak incelemeleri oldukça olumlu, bilinen kronik bir sorunu yok. MSI modeli de bir ay kadar kullandım ve renk doğruluğu gibi konularda memnum kalmadığım için iade ettim. Zaten forumda da deneyimleyip memnun kalmayan kişi sayısı oldukça fazla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı