UraniumCore
Hectopat
Daha fazla
Öncelikle selamlar,
1 hafta önce bilgisayarda uğraşırken arkadaşım yanlışıkla ayağını çarptı. Sonrasında PC dondu. Daha sonra Pc açılmadı. Webte tarama yaptım RAM demişler. RAM'in birini çıkartıp çalıştırdım açıldı. Fakat 4GB iken 2GB oldu şuan PC. Ve bu da PC ye yetmiyor ve PC Windows 10 işletim sistemine sahip ve çok RAM yiyen bir işletim sistemi olduğundan bilgisayar bazen çok yavaşlıyor. Bu da sorun çıkartıyor.
Şimdi sorum şu:
RAM alacağım fakat Anakartım kaç MHZ destekliyor?
Şuan üzerinde bulunan RAM 2GB Elixir marka bir RAM var hangi türde olduğunu bilmiyorum
modülünü. (Ama üstünde 4 tane çip var yan yana. Sanırım çift mödüldü. Şuan 1 tane RAM takılı) Yani asıl sorum şu:
Bu 2GB'nin yanına 1 tane 4GB taksam 6GB olur mu?
Bu slot 2 yani sağlam RAM'in takılı olduğu.
Bu ise bozuk olanın slotu. Çıkardığım için değer yok.
Bu da şuan sistem üzerinde takılı olan RAM bilgileri.
1 hafta önce bilgisayarda uğraşırken arkadaşım yanlışıkla ayağını çarptı. Sonrasında PC dondu. Daha sonra Pc açılmadı. Webte tarama yaptım RAM demişler. RAM'in birini çıkartıp çalıştırdım açıldı. Fakat 4GB iken 2GB oldu şuan PC. Ve bu da PC ye yetmiyor ve PC Windows 10 işletim sistemine sahip ve çok RAM yiyen bir işletim sistemi olduğundan bilgisayar bazen çok yavaşlıyor. Bu da sorun çıkartıyor.
Şimdi sorum şu:
RAM alacağım fakat Anakartım kaç MHZ destekliyor?
Şuan üzerinde bulunan RAM 2GB Elixir marka bir RAM var hangi türde olduğunu bilmiyorum
modülünü. (Ama üstünde 4 tane çip var yan yana. Sanırım çift mödüldü. Şuan 1 tane RAM takılı) Yani asıl sorum şu:
Bu 2GB'nin yanına 1 tane 4GB taksam 6GB olur mu?
Bu slot 2 yani sağlam RAM'in takılı olduğu.
Bu ise bozuk olanın slotu. Çıkardığım için değer yok.
Bu da şuan sistem üzerinde takılı olan RAM bilgileri.
Son düzenleyen: Moderatör: