MSI G41M-P23 sistem yükseltme

Şimdilik idareten RAM takviyesi yapacağım 4 GB sonradan PC alacağım zaman bu PC'yi de satıp APU'ya geçerim umarım o zamana kadar PC fiyatları birazda olsa düşer belki ekran kartı ile beraber bile alabilirim sistemi.
Bütçe yeterse APU almaktansa Ryzen 3 3100 ile bir sistem bile yapabilirim.

Sadece LoL oynayacaksanız Xeon işlemci ve ekran kartı alarak rahatlıkla işinizi görebilirsiniz. İleriye dönük olsun yüksek sistem gerektiren oyunlar da oynarım diyorsanız APU sisteme yönelebilirsiniz.
 
Dostum selam,

Benzer bir sistemi 1 yıl öncesinde kullanıyordum ve elimde Intel Xeon X5460 3.16GHz 12m 1333MHz vardı. Ben 8 GB RAM ve GTX970 ekran kartı ile kullanıyordum BIOS güncellemesi ve overclock ile işlemciyi rahatlıkla 3.8 GHz'de GTA 5 oynayabilecek hale getirmiştim tatmin ediyordu. Pusa ihtiyacın olacağını sanmıyorum.
 
Hmm peki dediğin sistem şu an kaç TL'ye toplanır.
Bir de bir sorum olacak geçenlerde elime bir ekran kartı geçti Palit GeForce 7100GS dahili ekran kartı bu ekran kartı anakartın kendi ekran kartından iyi mi anakartın ekran kartı ismi Intel G41 Express chipset.
Ekran kartında nedense bazı sıkıntılar var taktığım ilk seferde ekranda renkli çizgilier vardı biraz sonradan ekran kapandı ve kaç defa denersem deneyeyim açtığımda masaüstüne gelmeden ekran gidiyordu.
Ekran kartının oldugu kasa zaten su doluymus eve su basmış ondan kasada su dolmus kullanmadıkları içinde teyzemler 2 tane kasa verdi 2 sindede ekran kartı vardı 2 sindede sorunlar vardı suyu boşaltmışlar kasayı açıp baktığımda nemli bile sayılmazdı su yok sayılırdı içlerinde ama genede bir sorun oldugunu düşünüyorum bunun için konu açacağım ama genede sorayım dedim.
Bu arada bahsettihim ekran kartı dahili olan :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı