Msı g60 Apache vs R9 280x sistem

Sistemden 280x'i çıkartıp yerine R9 290 TurboDuo yu koyarak yaklaşık 400 tl daha ekledim , açığı kapatmak içinde monitörü değiştirmeyi düşünüyorum 3400 tl civarı bir fiyatta şu an monitörü çıkartırsam 2900 civarına denk geliyor gene bütçede açık oluyo 100 tlye monitör olmıyacağı için :) Ekran kartını değiştiremicem sanırım 280x ile devam etmem gerekiyor.

Bence anakarttan kısabilirsin oradan az çok kurtarabilirsin daha sonra işlemci takviyesi yapılmayacak ise ne gerek var z97'ye.
Şöyler birşey düşündüm Monitör 570 TL civarı bir fiyat çok güzel bir monitör olsada onu sonrayada erteleyebilirim diye düşündüm ve onun yerine işlemci soğutucusu alarak sıvı almayı düşündüm , overclock içinde zemin hazırlayayım dedim ? Sizce de uygun mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyler birşey düşündüm Monitör 570 TL civarı bir fiyat çok güzel bir monitör olsada onu sonrayada erteleyebilirim diye düşündüm ve onun yerine işlemci soğutucusu alarak sıvı almayı düşündüm , overclock içinde zemin hazırlayayım dedim ? Sizce de uygun mu ?

Bence monitörü filan şimdiden al bir süre stok fanla o.c. suz idare et eline para geçince sıvı soğutma al.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı