MSİ G70 Fan Sorunu (Çözüm)

1573

Decapat
Merhaba arkadaşlar sizlere MSI G70 fanlarının hızlı ve dengesiz dönmesi hakkında küçük fakat etkili bir yöntem söyleyeceğim. Benim eski bir MSI G70 PC'im var. Uzun zamandır PC'mi bir başkasına kullanmak için vermiştim. Daha sonra PC'mi tekrar aldım. akabinde sistemin tüm BİOS ayarlarını güncelleyip, en son Win 10 kurdum. akabinde fanlarımın hızlı ve dengesiz döndüğünü gördüm. Daha önce kullandığım PC'min fanı kafasına göre takılıyordu. Neyse bu durum arkadaşımdan kaynaklanmıyormuş. Bunun üzerine oturup düşündüm. Acaba neden olabilir diye, Daha sonra Win 7 Kurdum baktım gene aynı sorun. Daha sonra dedim fanları çıkartıp, tüm tozlarını alayım belki bu nedenden dolayı fan saçma sapan çalışıyor. Şahsen gürültüyü hiç sevmeyen bir insanım, biraz düşündükten sonra PC'yi arkadaştan aldığım zaman BIOS'u da güncellemiş olduğum aklıma geldi.
Akabinde MSI'ın sitesinden versiyon 120 olan ilk BIOS ayarını indirip, eski haline getirdim. Bide baktım fanlar artık çok düzenli çalışıyor. Kafasına göre takılmıyorlar.

Umarım birilerinin işine yarar teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı