MSI Gaming APP ve Afterburner Değerleri

9ecution

Decapat
Merhabalar, neden değerlerim bu kadar yüksek?
Sistemim;

11.jpg
cats.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanın marka/model ve fan (havalandırma) durumu nedir dostum?

Bu değerleri boşta mı alıyorsun?

İyi bir soğutma ile alınacak değerler değil bunlar çünkü. Ben işlemcime küçük bir overclock yaptım ve değerlerim şu şekilde:

2.JPG

Bu da ekran kartının boştayken sıcaklık değeri:

1.JPG

Daha fazla bilgi verebilirsen yardımcı oluruz.

İyi bir soğutma ile alınacak değerler değil bunlar çünkü. Ben işlemcime küçük bir overclock yaptım ve değerlerim şu şekilde:

Eki Görüntüle 326311

Eki Görüntüle 326312

Konuyla alakasız fakat ekran kartı sürücüsünü güncellemeyi unutmuşsunuz sanırım Viktor Bey. :D

Ekran kartı güç değerlerini Nvidia denetim masasından optimum seç. Anakart normal sayılır, işlemci normalde 40-45 arası iyidir. Yaz günü sonuçta. Çok sıkıntı edecek bir durum yok.

Gaming Moda aldığınız herşey maksimum seviyede çalışır. Üstüne bir OC'lu olarak çalışır. Gaming Moda aldığınızdaki değerler gayet normal. Boştaki durumunda da aldığınız değerler oldukça normal. Anormal bir durum yok.

Gaming Moda aldığınız herşey maksimum seviyede çalışır. Üstüne bir OC'lu olarak çalışır. Gaming Moda aldığınızdaki değerler gayet normal. Boştaki durumunda da aldığınız değerler oldukça normal. Anormal bir durum yok.
Normal moda nasıl alacağım, onu bilmiyorum.

Eki Görüntüle 326311

Eki Görüntüle 326312

Kasanın durumu bu, Üstelik sıvı soğutmam'da var. He bide Antalya'da yaşıyorum. :)))
Eğer değerler boş durumda böyle ise sıkıntı vardır. Kasanın durumu nedir. Direk oyundan çıkıp mı bu değerleri attın yoksa boşta ki değerler mi bunlar?
Boştayken böyle
Ekran kartı güç değerlerini Nvidia denetim masasından optimum seç. Anakart normal sayılır, işlemci normalde 40-45 arası iyidir. Yaz günü sonuçta. Çok sıkıntı edecek bir durum yok.
Deneyeceğim, teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 9dfa6652-bca9-438c-be00-47f729d88092.jpg
    9dfa6652-bca9-438c-be00-47f729d88092.jpg
    237,8 KB · Görüntüleme: 88
  • 5824f2e0-0973-4042-9a42-6b76461c7b0f.jpg
    5824f2e0-0973-4042-9a42-6b76461c7b0f.jpg
    123,5 KB · Görüntüleme: 101
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı