Konuyla alakasız fakat ekran kartı sürücüsünü güncellemeyi unutmuşsunuz sanırım Viktor Bey.Kasanın marka/model ve fan (havalandırma) durumu nedir dostum?
Bu değerleri boşta mı alıyorsun?
İyi bir soğutma ile alınacak değerler değil bunlar çünkü. Ben işlemcime küçük bir overclock yaptım ve değerlerim şu şekilde:
Eki Görüntüle 326311
Bu da ekran kartının boştayken sıcaklık değeri:
Eki Görüntüle 326312
Daha fazla bilgi verebilirsen yardımcı oluruz.
Konuyla alakasız fakat ekran kartı sürücüsünü güncellemeyi unutmuşsunuz sanırım Viktor Bey.![]()
Normal moda nasıl alacağım, onu bilmiyorum.Gaming Moda aldığınız herşey maksimum seviyede çalışır. Üstüne bir OC'lu olarak çalışır. Gaming Moda aldığınızdaki değerler gayet normal. Boştaki durumunda da aldığınız değerler oldukça normal. Anormal bir durum yok.
Kasanın durumu bu, Üstelik sıvı soğutmam'da var. He bide Antalya'da yaşıyorum.Kasanın marka/model ve fan (havalandırma) durumu nedir dostum?
Bu değerleri boşta mı alıyorsun?
İyi bir soğutma ile alınacak değerler değil bunlar çünkü. Ben işlemcime küçük bir overclock yaptım ve değerlerim şu şekilde:
Eki Görüntüle 326311
Bu da ekran kartının boştayken sıcaklık değeri:
Eki Görüntüle 326312
Daha fazla bilgi verebilirsen yardımcı oluruz.
Boştayken böyleEğer değerler boş durumda böyle ise sıkıntı vardır. Kasanın durumu nedir. Direk oyundan çıkıp mı bu değerleri attın yoksa boşta ki değerler mi bunlar?
Deneyeceğim, teşekkürler.Ekran kartı güç değerlerini Nvidia denetim masasından optimum seç. Anakart normal sayılır, işlemci normalde 40-45 arası iyidir. Yaz günü sonuçta. Çok sıkıntı edecek bir durum yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.