BarbarosaTR Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 327 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #1 Problem bu şekilde. acaba Windows 11 sebebiyle mi çalışmıyor anlamadım da. Bu problemi aşabilen arkadaş olduysa desteklerini beklerim.
Problem bu şekilde. acaba Windows 11 sebebiyle mi çalışmıyor anlamadım da. Bu problemi aşabilen arkadaş olduysa desteklerini beklerim.
GrindPrinx Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 196 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2022 #2 Ben bilgisayarı yeniden başlatınca sorununum çözülüyor. Artı 0 Eksi
KS KS BarbarosaTR Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 327 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2022 #3 Yani kablo bağlantılarını mı kontrol etmedim, siteden en güncelini mi kurmadım. Windows updateleri mi yapmadım. ama yok yani algılamıyor. senin win 10 mu dostum ? GrindPrinx dedi: Ben bilgisayarı yeniden başlatınca sorununum çözülüyor. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Yani kablo bağlantılarını mı kontrol etmedim, siteden en güncelini mi kurmadım. Windows updateleri mi yapmadım. ama yok yani algılamıyor. senin win 10 mu dostum ? GrindPrinx dedi: Ben bilgisayarı yeniden başlatınca sorununum çözülüyor. Genişletmek için tıkla...
GrindPrinx Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 196 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #4 Windows 10, monitörü ilk aldığımda çok sık bu hatayı veriyordu ama artık vermiyor. Belki güncelleme falan gelmiştir takip etmedim. Artı 0 Eksi
Windows 10, monitörü ilk aldığımda çok sık bu hatayı veriyordu ama artık vermiyor. Belki güncelleme falan gelmiştir takip etmedim.