MSI Gaming X RX 570 ısınma sorunu

Batuhan75

Kilopat
Merhaba arkadaşlar elimde MSI Gaming X RX 570 4 GB var fakat kart çok ısınıyor. FurMark'ta 80 derece oluyor. Üstelik 30 saniye içinde, bugün Arctic MX-4 2019 Edition termal macununu sürdüm fakat sıcaklıkta bir değişiklik olmadı. Sizce neden? Yardımlarınızı bekliyorum.
Bu arada kasam Xigmatek Astro, hava akışında bir problem yok.

İşkence testlerini boş verin. Yüksek ayarlarda oyun oynarken kaç derece oluyor? Ayrıca ekran kartı fanları düşük devirde dönüyorsa hızını biraz artırın.

İşkence testlerini boş verin. Yüksek ayarlarda oyun oynarken kaç derece oluyor? Ayrıca ekran kartı fanları düşük devirde dönüyorsa hızını biraz artırın.

Oyunlar 77 derece falan oluyor bıraksam gidiyor undervolt ile 2200 RPM'de 65 68 derece oluyor.

77 derece normal bir sıcaklık. Ayrıca undervolt yaptığınızda sorunsuz kullanabiliyorsanız böyle kalsın. Bir de denemek isterseniz kasanızın ön tarafındaki cam kısım çıkıyorsa onu çıkartıp sıcakıkları kontrol edin.

HMM peki macun neden etki etmemiş olabilir sizce? 2 kere sildim tekrar sürdüm ama aynı bazı kişiler birkaç güne performansı artıyor diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…