MSI Gaming X Slim 4080 Super alınır mı?

Bütçe
40000

HAUNTED.

Hectopat
İleride 4K ya yükselteceğim için 4070 Ti Super alacakken 4070 Ti Super'in 2K için daha uygun olduğunu gördüm o yüzden 4080 Super bakmaya gerek duydum. Sizce bu alınır mı? Soğutması çok iyi değil diyen var ama görünüşü falan müthiş.

4070Tİ Super 4K ekran kartıdır 4K için gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz.
4080 Super 4070 ti superden %18 daha güçlüdür yani birinde 100fps alırken diğerinde 118fps alacaksınız aradaki fps farkına fiyat farkı değecek mi bunun üzerine düşünerek alın.
4080 Super modeli olarak ise bunu önermem. Kendi ekran kartımı öneririm size.
4k da yeterli olur mu hocam ya 60 altına falan düşmesin eğer üzecekse almışken verelim parasını neyse, 1-2 haftadır 4070 ti super aldım alacağım fakat işte 2k almaktan vazgeçtim monitör olarak.

4k da yeterli olur mu hocam ya 60 altına falan düşmesin eğer üzecekse almışken verelim parasını neyse, 1-2 haftadır 4070 ti super aldım alacağım fakat işte 2k almaktan vazgeçtim monitör olarak.
Düşmez hocam 4070ti superin 4K testlerine bakın 4K çok yüksek bir pixel yoğunluğuna sahip dlss'i kalite modunda açtığınız zaman native 4k ile arasındaki farkı gözünüz göremiyor üstüne bir de single player oyunlarda frame generation açıyorsunuz rahat rahat her şeyi oynuyorsunuz. RT açmanızı önermem 4090'da bile.

Düşmez hocam 4070ti superin 4K testlerine bakın 4K çok yüksek bir pixel yoğunluğuna sahip dlss'i kalite modunda açtığınız zaman native 4k ile arasındaki farkı gözünüz göremiyor üstüne bir de single player oyunlarda frame generation açıyorsunuz rahat rahat her şeyi oynuyorsunuz. RT açmanızı önermem 4090'da bile.
4070 ti super için marka öneriniz var mı peki? sistemi beyaz diziyordum Colorful 4070 ti super white alacaktım stok bitmiş başka beyaz kart da yok. napsam bilemedim.

4070 ti super için marka öneriniz var mı peki? sistemi beyaz diziyordum Colorful 4070 ti super white alacaktım stok bitmiş başka beyaz kart da yok. napsam bilemedim.
Galax sg Öneririm taş gibi karttır ama işte beyaz değil.

Dediğim gibi 4080 super ile arasında %18 performans farkı %26 fiyat farkı var. İkisi de 16gb vrame sahip zaten 4070ti super alın geçin.

Güç farkı

Galax sg Öneririm taş gibi karttır ama işte beyaz değil.

Dediğim gibi 4080 super ile arasında %18 performans farkı %26 fiyat farkı var. İkisi de 16gb vrame sahip zaten 4070ti super alın geçin.
ya ramlerimi beyaz aldım şuan sadece ramlerim beyaz bu yüzden siyah sistem dizsem ramler çok sırıtır diye hevesim kırılsın istemiyorum. o yüzden ne yapsam bilemedim. hiç örnek falan da bulunmuyor malesef.

colorful bir tık daha iyi soğutur diyorlar bu bütçeye en mantıklısı galax mıdır adam akıllı test de bulunmuyor
Ya resim yükleyecem ama saçma sapan bir sebep yüzünden site bir sorunla karşılaştık diyor.

Al buradaki videoya bak.
Soğutma performansında colorful nb-ex modeli B tierda galax sg A tierda.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Genel tierda ise (vrm, güç limiti, soğutma performansı)
colorful nb-ex C tier galax sg B tierda
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

(4070ti super kartlar 4070ti ile aynı bloğu kullanır o yüzden bu testte 4070ti yazmasına takılma)

Galax'ın 4080 super modeli Soğutmada A tier genel olarak ise S tier yani galaxın 4080 Super modeli rakiplerini mahvederken 4070ti super modeli ise rakiplerini ezen değil yarışan bir performans gösteriyor ama işte aradaki fps farkı %18 fiyat farkı %26 olduğu için bütçen yoksa çıkmana gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı