MSI Gaming X Trio vs Aorus Gaming Elite vs ASUS TUF

whatsername21

Hectopat
Daha fazla  
MSI Gaming X Trio.
Aorus Gaming Elite.
ASUS TUF.

Herhangi bir ekran kartında bu üç modelden hangisini seçersiniz? Sebepleriyle belirtirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aorus modeli ile Gaming X Trio seçerdim. Nedeni ise soğutmaları çok daha iyi. Ama fiyat farkı fazla ise TUF serisini seçerdim. Bir soğutma için 800 TL fark ödemek salaklık bana göre.

Kart modeli hangisi?

Aorus modeli ile Gaming X Trio seçerdim. Nedeni ise soğutmaları çok daha iyi. Ama fiyat farkı fazla ise TUF serisini seçerdim. Bir soğutma için 800 TL fark ödemek salaklık bana göre.
Overclock yapacağın zaman o verdiğin 800 TL ile aldığın kart level atlayabiliyor. Yani daha iyi bir model almak sadece soğutma performansıyla alakalı bir şey değil ve salaklık değil.

Ki Gaming X Trio, RTX 3000 serisinde kötü. Suprim X de kötü.

Kart modeli hangisi?

Overclock yapacağın zaman o verdiğin 800 TL ile aldığın kart level atlayabiliyor. Yani daha iyi bir model almak sadece soğutma performansıyla alakalı bir şey değil ve salaklık değil.

Ki Gaming X Trio, 3000 serisinde vasat.
Hocam herhangi bir kartta bu üç modelden hangisi, sadece merak ediyorum nedenlerini.
Açıkçası Gaming X Trio'nun ışıklandırması diğer kartlardan daha önde ve güzel bence, çeşitli forumlarda ve benchmarklarda da Trio'nun soğutmasının iyi olduğunu gördüm ancak Aorus'un özellikle 3000 serisi çok çirkin geliyor gözüme, TUF da aynı şekilde. TUF serisinin biraz militarist/zırhlı araç havası ve teması var onun farkındayım fakat kaba duruyor bana göre.

Kart modeli hangisi?

Ki Gaming X Trio, RTX 3000 serisinde kötü. Suprim X de kötü.

Kişinin bütçesine göre değişen bir durum. Zaten zor toplanmış bir para da büyük fiyatlar vermeye değmiyor. Ama fiyatını rahatlıkla ödeyebilecek bir kişi kesinlikle neden almasın ki. :)

Açıkçası Gaming X Trio'nun ışıklandırması diğer kartlardan daha önde ve güzel bence, çeşitli forumlarda ve benchmarklarda da Trio'nun soğutmasının iyi olduğunu gördüm ancak Aorus'un özellikle 3000 serisi çok çirkin geliyor gözüme, TUF da aynı şekilde. TUF serisinin biraz militarist/zırhlı araç havası ve teması var onun farkındayım fakat kaba duruyor bana göre.

TUF serisini AMD'nin 5000 modellerinde hiç sevmiyordum açıkçası. Ama NVIDIA'nın 3000 modellerinde çok güzel bir yapıya sahipler doğrusu.

Hocam herhangi bir kartta bu üç modelden hangisi, sadece merak ediyorum nedenlerini.
Hangi model olduğunu sormam bu sebepleydi. Mesela Gaming X Trio RTX 2000 serisinde ROG'dan bile daha iyi. Ama RTX 3000 serisinde genel olarak kötü.

Örneğin bu RTX 3070 modellerinin kıyaslaması;

1628278726318.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tier list kısmına bakıp seçebilirsin. (tier listte Aorus Elite birinci)
Ben Aorus Elite öneririm.

Bu üç modelden en iyisi TUF, özellikle de soğutma konusunda en iyisi TUF iken çoğu kişi ağız birliği etmiş gibi soğutması TUF'tan daha iyi diyerek diğer modelleri yazıyor. Biraz inceleme izleyin/okuyun arkadaşlar ama geçen nesilin kartlarının değil 3000 serisinin incelemelerini izleyin. TUF'un soğutması ROG'dan bile iyi oldu bu nesilde dünyadan haberiniz yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı