Elektronik MSI GC30 V2 1.300, GC20 V2 999TL!

GC20V2 önermem. Analog sorunlu GC30V2 modeli elimde mevcut. Ölü bölgesi yok gibi bir şey. Tepkime süresi falan çok iyi fiyatına göre.
Hocam ben hayatım boyunca bunu duymadım acaba siz GC20 için mi dediniz bunu? V2’de bu şekil bir sorun yok.
 
GC20 V2:


GC30 V2:

GC30 V2 kablosuz beyaz modelini kullanıyorum. 1389 TL'den almıştım. Kesinlikle fiyatının çok çok üstünde bir kalite sunuyor. Alacak olan hiç düşünmesin yapıştırsın.
 
Hocam GC20 V2 ile aralarında ne tür farklar var? Tek fark kablo mu?
GC30 V2 kablosuz beyaz modelini kullanıyorum. 1389 TL'den almıştım. Kesinlikle fiyatının çok çok üstünde bir kalite sunuyor. Alacak olan hiç düşünmesin yapıştırsın.
 
Gamepad arayanlar için güzel fiyat ve kaliteli gamepad.

İkinci el ürün almaktan çekinmeyenler için bu da mantıklı ama şahsen ben ikinci el elektronik ürün almaya aşırı uzak bir insanım, 300-400 fazla olsun sıfır olsun kafasındayım.

Hocam şahsen sizin gibi düşünenler sayesinde piyasa düşüyor Allah razı olsun vallahi 2.el konusuna gelecek olursak yani hocam yaşadığınız yer Türkiye biz de enayi değiliz yani 0 dururken 2.el alıyoruz.
 
GC20 V2 White modelini kullanıyorum zaten sizin sayenizde almıştım hocam gerçekten çok memnunum. Daha önce hiç XBOX tarzında gamepad kullanmamıştım ama hep güzel duruyordu gerçekten çok ergonomik ve çok rahat. Bütçesi olanlar kaçırmasın.
 
GC20 V2:


GC30 V2:

Hocam stok mu bitti alamıyorum? (GC20 V2)
 
Son düzenleme:
GC30 V2 iyidir ama bir Xbox gamepad değil arkadaşlar maalesef acı ama gerçek rahatlık yok bu gamepadde ilk defa alıyorsanız çok etkilemez belki sizi ama Xbox gamepad kullanmış biriyseniz sonrasında çok rahatsız hissediyorsunuz onun haricinde bataryalı olması en büyük artılarından :)
 
Hala var gözüküyor.



Tek fark kablolu olması denilebilir ama tabii 1-2 ince farkı var.
Oldu hocam 1-2 saat sonra deneyince. Yüksek ihtimal internetle alakalı bir sorun yaşadım. Bizim internetin böyle vukuatları var.
 

Geri
Yukarı