Msi GE-60 2Pc Apache Isınma problemi

Bronsson

Kilopat
erer.gif

Arkadaşlar sadece Pro Evolutuion Soccer 2016'ya girip çıktığımda böyle oluyor sizce normal midir ?
Notebook modelim Msi GE-60 2Pc Apache 401xtr

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana da 94 derece sıcak geldi. İnternet üzerinden soğutucu temin edin bence
CoreTemp-Scr.png
Bilgisayarda sadece şuanda Google Chrome açık yük bindirici bişey yapmama rağmen böyle .Sizin önerdiğiniz bir soğutucu varmı ? Ve termal macun hiç süremedim alalı dört ay oldu.

Bana da 94 derece sıcak geldi. İnternet üzerinden soğutucu temin edin bence
Ben onu yazdığımda farkettim ki turbo fan açıkmış .Bu yüzden sıcaklık yüksekmiş şu anda turbo fan kapalı ortalama 70 derece civarlarında seyir ediyor .

Bilgisayar içindeki termal macunu değiştir kasa içinde oluşan tozlardan arındır bendede aynı pc var ben ultra ayarlarda 60 dereciyi görüyorum crysis 3 gibi oyunlarda ve sürücünü güncel tut.

@Silinen üye ; yükteki sıcaklıklar ortalama değerlerden biraz yüksek ama yüksüz sıcaklılar gereğinden fazla görünüyor. GE60'ın soğutma sistemi iyidir. Sendeki sorun muhtemelen aşırı tozlanmadan yada termal macunun özelliğini yitirmesinden kaynaklı olabilir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı