MSI GE 60 nvidia devreye sokma

P4SHA

Hectopat
Öncelikle herkese iyi forumlar, hayırlı cumalar . Arkadaşlar msi ge60 modeli notebookum var . Bilgisayarımda çift ekran kartı var intel 4000 ve nvidia gtx660 genel olarak bilgisayar inteli kullanıyor . Varsayılan olarak intel gibi birşey bu ekran kartıda performans ekran kartı olmadığından dolayı bilgisayardan tam verim alamıyorum. Yani bilgisayarı i7 işlemcili intel ekran kartlı gibi kullanıyorum gibi birşey . Ben bu konudan rahatsızım. Sormak istediğim intel ekran kartını devre dışı bırakıp sürekli nvidia ekran kartını ön planda tutabilirmiyim ? Şarj yemesi vs. önemli değil , bunun bilgisayara herhangibir zararı olurmu ? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum , özellikle Recep Abi'den..

Önce bunu indirip kur:

Drivers | GeForce

Sonra kontrol panelden istediğin oyunun adını, adı yoksa Exe'sini seçip aşağıdaki gibi "Tercih edilen grafik İşlemci" kısmından "Otomatik" yerine "Yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi" seçeneğini seçecek ve Uygula de.

ZohUrdJ.png

Sonrasında nVidia'nın kullanılıp kullanılmadığını anlamak için Optimus işlem simgesini devreye sokabilirsiniz:

S6kFp4f.png

Oyun açıldıktan sonra Alt + Tab tuşlarına basıp masaüstüne gel. Simgeye tıkladığında oyunun adı yazmalı. None yazıyorsa oyun yine Intel ile çalışıyordur.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı