Msi ge60 0nd-660xtr SSD Takma

Bildiğim kadarıyla GE60'larda Mini SSD portu da var. Mini SSD'ler normal SSD'lerden daha küçük boyutlu oluyorlar ama Türkiye'de temin edebileceğin bir yer bilmiyorum açıkçası. Zaten fiyatı da pahalı olacaktır. Normal SSD'yi de takabilirsin laptobuna ama ya HDD'yi çıkarıp onun yerine ya da optik sürücüyü çıkarıp onun yerine.

Evet bunlar mini SSD'de 60 GB alma alacaksan en az 120 GB al. Exa ne kadar güvenilirdir bir fikrim yok ama Eksenbilgisayar'dan düşünecek olursan senin de görebileceğin gibi normal 120 GB SSD fiyatına 60 GB mini SSD alabiliyorsun. Dediğim gibi biraz tuzlu olur.

Exa ile ilgili bir kaç yazı okudum genel olarak yorumların hepsi olumlu okuduğum olumsuz yorumlar genel olarak kargonun 1-2 geç verilmesiymiş onun dışında iade işlemleri falan son derece kolaymış sorun çıkarmıyorlarmış 120 GB almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Exa ve Eksen güvenlidir sorun yok. Konu sahibinin sorusuna gelince, Kısa olarak şu cevabı vereyim Hangi portu destekleyip Hangi hızda girişi varsa anakartın Ona uyumlu SSD almak daha uygun. Birkaç sene içindeki leptop anakartları Sata 2 destekli olduğundan bazı sata 3 SSD'leri kabul etmeyebiliyor ancak firmware güncellemeleri ile destek verebiliyorlar. mSata girişi varsa msata ssdlere de yönelebilirsin bütçene uygunsa.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı