MSI GE60 0ND Sisteme macOS 10.11.6 Kurulumda Hatalar

serkan_emp

Kilopat
Kurulum MSI GE60 0ND bilgisayara yapılıyor.
  • Intel i5 3230m & HD4000 ikilisi var
  • 1920x1080 çözünürlüğünde ekran
  • 750 GB HDD + 60 GB SSD
Kurulum SSD'ye yapılacak.

Atılan adımlar:
  1. El Capitan 10.11.6 Raw imajı indirildi ve flash belleğe yazıldı.
  2. Bilgisayar açılırken F11 tuşu ile boot menüyü açtım ve UEFI olan flash bellek seçeneğini seçerek Clover'a ulaştım.
  3. Clover varsayılan ayarlarıyla hiç oynama yapmadan kurulum ekranına ulaşabildim.
  4. Hemen disk izlencesini açıp SSD'yi tek partition olarak GUID tablosuna göre biçimlendirip kuruluma geçtim.
  5. Kurulum tamamlandı.
  6. Yeniden başlarken tekrar F11 ile UEFI flash belleği seçerek Clover'a girdim, kurulum yapılan SSD'yi seçerek devam ettim. Fakat siyah ekranda kaldı.
  7. Bunun üzerine bilgisayarı güç düğmesinden kapatarak tekrar Clover'a girdim ve GraphicInjector kısmından 01660004 Fake ID'yi girerek devam etmeyi denedim.
  8. Görüntü geldi. Ülke, kullanıcı hesabı gibi ayarları yaparak masaüstüne ulaştım.
  9. Kurulum sonrası araçlardan multibeast açarak yalnızca Atheros E2200 ethernet kartının kurulumunu yaptım ve çalıştı.
Şu anki mevcut sorunlar, önem sırasına göre:
  1. Ekran kartı 7 MB olarak görünüyor ve çok fazla takılma var.
  2. Orijinal Intel Wi-Fi kartı yerine Çin'den aldığım Mavericks'te çalışan Atheros 9285 Wi-Fi kartı çalışmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı