MSI ge60 2oe-047xtr Bios güncelleme sorunu

Daha fazla  
Merhaba. Bios güncelleme ile ilgili makaleyi (MSI UEFI BIOS, Firmware ve Ekran Kartı BIOS Güncelleme Rehberi - Technopat okudum. Bende bios güncellemek istedim fakat aklıma şu takıldı: Araştırdığımda örn: 105 versiyonlu biosun güncel driver versiyonu örn 115 olmuş. Benim laptopumun (Msi Ge60 2oe 047xtr) Bios versiyonu: E16gcims.509 (4.24.2013). Yani sondaki rakam 509. Bu rakamın artması lazım değil mi? Yani atıyorum 515. MSİ'ın sitesinden bulduğum bios versiyonu win8.1 (MSI Global - Computer, Laptop, Notebook, Desktop, Motherboard, Graphics and more 64) 71c ve 51c. Yani 509 üzeri değil. Acaba bu bios driverı doğru mudur? Yanlış bir şey indirip Bios'u bozup pcyi servise göndermek istemiyorum.

Arkadaşım konu baya eski ama elinde E16GCIMS.509 BİOS dosyası varsa gönderebilir misin? En güncel BİOS olan E16GCIMS.520 HDD'de takılma yapmaya başladı. Bu sürümü arıyorum fakat internetten inmiyor. Dosyalar silinmiş. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı