Msi Ge60 2Pc Apache Isınma

KaanMert1

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi msi ge60 2pc apache kullanıcısıyım. Ama ağır oyunları oynarken 20dk sonra 90 derece oluyor. Bu msi'nin rezilliğimi yoksa teknik bir hatamı (coolerboost açık.)? Ona göre servise götüreceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ağır oyun derken? Birde ısı GPU mu CPU mu? GPU ise sıkıntı var... CPU'da da render dışında 90'a gelmedim hiç. Zaten son firmware'de CPU 90 olursa turbo kapatılıyor. Oyun oynarken 80 hadi bilemedin 85 (CPU vs GPU). Daha fazlası normal değil bendeki verilerle göre. Sistem güncel mi? Ne kadar zamandır kullanıyorsun?

Not: Aynı model bende de var.

işlemci 95 ekran kartı 90 derece.Sistem Güncel 2 haftadır kullanıyorum yani yeni aldığımdada böyleydi.Yani herşey yerinde

Başlıkta belirttiğim gibi msi ge60 2pc apache kullanıcısıyım. Ama ağır oyunları oynarken 20dk sonra 90 derece oluyor. Bu msi'nin rezilliğimi yoksa teknik bir hatamı (coolerboost açık.)? Ona göre servise götüreceğim.

Bende uzun süredir GE60 kullanıyorum ama oyunlarda bile çoğu zaman 80 derecenin altında çalışıyor. Muhtemelen fanlarında yada termal macunda bir sorun vardır. Teknik servise göndermen en mantıklısı.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı