MSI GE60 2PC BIOS Güncellemesi Sonrası Boot Sorunu

• Konuyu başlatan YMC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 2.140

YMC

Hectopat
Daha fazla  
MSI Global - Computer, Laptop, Notebook, Desktop, Motherboard, Graphics and more Linkteki dosyayı indirdim ve aynen videodaki işlemleri uyguladım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ancak bilgisayar yeniden başladığında ''An operating system wasn't found'' gibisinden bir şeyler yazıyordu. Şimdi ise Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key diyor. İşletim sistemini tekrardan mı kurmam gerekiyor USB'den?

Son düzenleyen: Moderatör:
UEFI kurmuştum ve şimdi dediğinizi yapmak üzere BIOS'a girdiğimde boot ayarlarının Legacy oldugunu gördüm. Onu UEFI yapınca bilgisayar sorunsuz bir şekilde açıldı ve güncellendi.

Yalnız ben herhangi bir değişiklik göremedim, pil ışığının yanmaması ve touchpadin çalışmaması yüzünden BIOS update yapmıştım. İkisi de hala bozuk ne yapmam gerekiyor?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı