MSI GE60 Ağları Görmüyor ve Bağlanmıyor

Dahaka

Hectopat
Katılım
2 Kasım 2014
Mesajlar
74
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, laptop internete bağlanmıyor daha doğrusu ağları görmüyor ve kablo ile modeme bağladığım zaman da aynı sorun oluyor. Sorun gider deyince de eklediğim resimdeki sorunlar gözüküyor. 1-2 haftadır durum böyle, biraz kurcaladım ama beceremedim. Bir çözümü var mı? Yoksa servis yolu gözüktü mü ? :) Şimdiden teşekkürler.

123123.jpg
 
Sürücüler kurulu mu veya güncel mi? Buradan sürücüleri kurar mısın:

Notebook - The best gaming notebook provider
Yardımınız için sağolun. Pc'nin garantisinin bitmesine 3 gün kaldığı için apar topar servise götürdüm. Parçayı değiştirirler diye sevinmiştim ama bir format atmakla yetinmişler galiba format atmasını biz bilmiyormuşuz gibi. Kısaca sorun formatla çözüldü hocam, ama merak ettiğim 2 şey var; virüsten dolayı olduğunu söylemişler mümkün mü ? ve de benim laptop da kablosuz bağlandığımda internete, kopmalar oluyor 1-2 dakika sonra tekrar geliyor. Sorunun pc'den olduğuna eminim, telefonda felan olmuyor çünkü. Merak ettiğim nasıl çözebilirim bu sorunu ?
 
Virüs yüzünden olsaydı sadece kablosuz bağlantını etkiler idi, kabloyla bağlandiğinda da bağlantını kesmesi mümkün değil bence. Eğer gene aynı sorunu yaşıyorsan sorun büyük ihtimalle donanımsal yani ağ kartında. Gene servise gider ise servisten ağ kartının değişimini iste.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı